• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

10:52

UEFA NA UDARU, PRETI JOJ NOVI SKANDAL! Napravila veliku grešku pred žreb za Ligu konferencija!

Fudbal

UEFA NA UDARU, PRETI JOJ NOVI SKANDAL! Napravila veliku grešku pred žreb za Ligu konferencija!

Podeli vest

UEFA je napravila veliku grešku prilikom skraćivanja grupa za 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija

Posle greške prilikom žreba za osminu finala Lige šampiona, desio se još jedan kiks koji bi možda mogao da utiče na kompletnu proceduru žreba!

Greška utiče na našeg predstavnika u LK Čukarički koji se našao u 5. grupi i koji za potencijalnog rivala ima boljeg iz duela Levski - PAOK. Međutim, ovaj par se našao i u 3. grupi kao nosilac. 

S druge strane, UEFA je zaboravila da u grupe uvrsti par CSKA Sofija - Đorđe Petrov, te je zbog toga nastala zabuna. 

Najverovatnije je neko na sajtu UEFA napravio grešku prilikom kucanja. Ako se to ispostavi kao tačno onda postoji mogućnost da se Čukarički u 3. kolu sastane sa CSKA koji sa klupe predvodi njihov bivši trener Saša Ilić.

 

 

Potencijalni rivali Čukaričkog su zvanično: Tvente, Molde - Elfsborg, Rapid - Lehija, Hapoel Ber Ševa - Dinamo Minsk, Levski - PAOK.  Radnički iz Niša bi za rivale mogao da ima: Zira - Makabi Tel Aviv, Botev - APOEL, Saburtalo - FCSB, Žil Vinsente, Volfsberger.

Podsećamo, prošle sezone desio se skandal prilikom žreba za osminu finala Lige šampiona. 
Greškom je Viljarealu dodeljen Mančester junajted, klub sa kojim su igrali u grupnoj fazi pa nisu mogli da se sastanu u nokaut fazi takmičenja.Nakon toga je izvučen novi tim i Španci su dobili Mančester siti. Tada je nastao haos! Kada je za naredni par Atletiko Madrid izvučen kao nepovlašćeni tim, Mančester junajted je trebalo da bude među potencijalnim protivnicima. Ali, nije! Voditelj žreba ga nije stavio u posudu sa kuglicama! Junajted je tako preskočen tokom žreba sa Atletiko Madridom. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Muki

pre 1 godinu

Nisu oni nista pogresili, nego ekipa koja namesta sve se promenila nije uigrana i prave greske koje su vidljive svima, tako da greske nema, samo da se uigraju bice ok.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija