• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2022

22:41

OTKRIVENA PREVARA! Sve je bila LAŽ! Evo koliko je ZAISTA Barselona PLATILA za dolazak Levandovskog!

Reuters

Fudbal

OTKRIVENA PREVARA! Sve je bila LAŽ! Evo koliko je ZAISTA Barselona PLATILA za dolazak Levandovskog!

Podeli vest

Napadač i najbolji strelac Bajerna iz Minhena karijeru nastavlja na Nou Kampu, ali su u Kataloniji vešto prikrili koliko će novca iskeširati šampionu Bundeslige

Čelnici Barse postigli su dogovor sa prvakom Bundeslige o prelasku Poljaka u katalonski klub, ali prema pisanju španskih medija, Levandovski je dobio i veću platu nego što je prvobitno objavljeno!

Prema njihovom izvoru, najbolji strelac Bavaraca u prethodnim sezonama zaradiće u Kataloniji više nego što je prvobitno objavljeno, čak 16.000.000 evra godišnje!

Dalje se navodi da će Barselona iskeširati Bajernu 60.000.000 evra - 45 miliona fiksno, pet miliona u bonusima koji će biti aktivni ako Barsa izbori Ligu šampiona, a dodatnih 10.000.000 ukoliko Poljak odigra celu sezonu kao igrač kluba sa Nou Kampa.

- Razlog zbog kojeg je juče saopšteno da transfer iznosi 50 miliona evra leži u činjenici da je uprava Barselone želela da izbegne medijske kritike zbog velikih troškova u trenutku kada klub ima finansijskih problema - prenose španski mediji.

Podsetimo, Barselona još nije zvanično potpisala ugovor sa Levom, iako je na društvenim mrežama potvrdila njegov dolazak.

Pojedini španski mediji su lansirali vest da je Pini Zahavi, agent kapitena poljske reprezentacije, dobio od višestrukog šampiona La lige 20.000.000 evra, pošto je posao uspešno završen.

Barselona pokušava da se finansijski stabilizuje, a pre nekoliko nedelja je prodala svoju imovinu i udeo u TV pravima u narednih 20 godina, inkasiravši tako oko 250.000.000 evra.

Podsetimo, Poljaku je preostalo još samo godinu dana do isteka ugovora sa Bavarcima i izjavio je je klubu da ne želi da nastavi saradnju. Klub iz Minhena je u prethodnom periodu čvrsto želeo da ga zadrži, odbivši ponudu Barselone od 40.000.000 evra tokom juna.

Kada su shvatili da ništa ne dobijaju zadržavanjem nezadovoljnog igrača, u Bajernu su rešili da prodaju Levandovskog, dok postoji šansa da im donese profit.

Inače, Robert je na Alijanc areni od 2014. godine, od tada do danas je postigao 344 gola u 375 nastupa u svim takmičenjima.

Bio je među najzaslužnijima što je nemački gigant osvojio osam titula u Bundesligi u isto toliko sezona, tri kupa Nemačke, kao i Ligu šampiona pre dve godine.

Ujedno je Levandovski imenovan za najboljeg strelca Bundeslige petu godinu zaredom, pošto je dao 35 pogodaka u 34 meča.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija