• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

20:01

RAZLIKA U NOVCU JE OGROMNA, ALI... Čukarički i Radnički imaju šanse protiv Holanđana i Austrijanaca!

starport

Fudbal

RAZLIKA U NOVCU JE OGROMNA, ALI... Čukarički i Radnički imaju šanse protiv Holanđana i Austrijanaca!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, igraće protiv holandskog Tventea, odlučeno je danas žrebom u Nionu

Čukarički bi prvu utakmicu igrao 4. avgusta u Holandiji, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Pre toga, Čukarički mora da prođe dvomeč drugog kola kvalifikacija sa Rasing Unionom iz Luksemburga. Prva utakmica igra se u četvrtak u Luksemburgu, a revanš je na programu 28. jula u Beogradu.

Poređenja radi, istražili smo finansijska poslovanja klubova i napravili poređenje u vrednosti dva tima, ali i ponajboljih igrača Čukaričkog i Tventea. 

Foto: Starsportphoto

Holanđani po "Transfermarktu" vrede 26.900.000 evra, naspram Čukaričkog čija vrednost doseže tek 16.050.000 evra. Dakle, više od deset miliona razlike je na računu Tventea. Kada pogledamo igrače pojedinačko, najskuplji Brđanin je štoper Stefan Šapić koji je procenjen na oko 1.600.000 evra, dok je kod Crvenih to Mihael Sadilek - 4.000.000 evra.

Fudbaleri Radničkog iz Niša, ako prođu u treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, igraće protiv austrijskog Volfsbergera. Prva utakmica na programu je 4. avgusta u Austriji, a revanš bi se igrao sedam dana kasnije u Nišu.

Isto smo uradili i sa Volfsbergerom, odnosno Radničkim. Austrijanci vrede 15.250.000 evra, a najskuplji fudbaler je Mateus Taferner  koji je procenjen na dva miliona okruglo. Drugi je Dominik Baumgartner koji vredi 1.500.000 evropskih novčanica. Nasuprot tome, Radnički iz Niša je procenjen na 6.730.000 evra, a najskuplji fudbaler Meraklija je Stefan Mitrović.

Foto: Beta

Ipak, brzonogi ofanzivac bi do dvomeča sa Volfsbergerom mogao da napusti Čair budući da je Crvena zvezda izuzetno zainteresovana za njegove usluge. 

Pre toga, Radnički mora da prođe drugo kolo kvalifikacija sa malteškom Gzirom. Prvu utakmicu Radnički igra u četvrtak na Malti, a revanš je sedam dana kasnije u Nišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!
Live TV

Kad se Amerika i Rusija dogovore, male zemlje će izvući deblji kraj! Sukob u Ukrajni završiće se multipolarnošću sveta!

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da Rusija neće nikoga prva napasti, ali će u slučaju napada na teritoriju Ruske Federacije, odgovor biti takav da napadača neće biti. O ratu između Zapada i Rusije u emisiji "Info jutro" govorili su Marina Galogaža, predsednica udruženja sunarodnika rusije i Zoran Milosavljević, sa instituta za političke studije.

22.06.2024

12:47

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija