• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

16:59

LIGA ŠAMPIONA JE ZVEZDIN CILJ! Stanković posle žreba KRISTALNO JASAN: Sve je u našim nogama!

Informer

Fudbal

LIGA ŠAMPIONA JE ZVEZDIN CILJ! Stanković posle žreba KRISTALNO JASAN: Sve je u našim nogama!

Podeli vest

Crvena zvezda je saznala da će u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odmeriti snage sa boljim iz dvomeča Pjunik - Didelanž. Utiske posle žreba izneo je šef stručnog štaba Dejan Stanković.

- Znamo šta je naš cilj i šta se očekuje od nas. Spremamo se već dugo vremena za ono što nas čeka u Ligi šampiona, i ovo je prva prepreka na našem evropskom putu. Ne potcenjujemo nikoga, ali ni ne precenjujemo, jer smo svesni našeg kvaliteta, kontinuiteta, uigranosti i faktora publike koji uvek pravi razliku u našu korist na evropskim mečevima - kazao je Dejan Stanković i dodao:

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

- Sve je u našim nogama, ko god da nam bude naredni rival. Verujem u ekipu, verujem da će i navijači napuniti Marakanu u prvom meču i da će biti pravo zvezdaško veče. Nas do tada očekuju još dve prvenstvene utakmice i nadam se da ćemo nastaviti u maniru u kom smo startovali takmičarsku godinu. Svi imamo isti cilj, a to je Liga šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)
Izbori 2024

Bojkot opozicije propao! Idu na izbore sa onima koji ne idu na izbore! (VIDEO)

Jučerašnji dan u Narodnoj skupštini doneo je neke veleobrte na srpskoj političkoj sceni. Deo opozicije koji tobož bojkotuje izbore 2. juna, na čelu sa Draganom Đilasom i Milošem Jovanovićem, razotkriven je od strane Zorana Lutovca i Aleksandra Jovanovića Ćute, koji su im se javno zahvalili na tome što izlaze na izbore sa njima!

11.05.2024

18:59

Vesti

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici
Politika

Vlada Crne Gore usvojila amandmane o Srebrenici

Vlada Crne Gore večeras je na telefonskoj sednici usvojila informaciju o amandmanima Crne Gore na Rezoluciju o Srebrenici, i naložila Ministarstvu spoljnih poslova da u ponedjeljak pošalje amandmane predlagaču, a u njima se navodi da je odgovornost za zločine isključivo individualna i da ne može targetirati narod ili države.

11.05.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija