• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.07.2022

18:51

RAJKOVIĆ PODIGAO SIDRO! Srbin napušta REMS, sledeća destinacija ŠPANIJA!?

Starsportphoto

Fudbal

RAJKOVIĆ PODIGAO SIDRO! Srbin napušta REMS, sledeća destinacija ŠPANIJA!?

Podeli vest

Srpski reprezentativac Predrag Rajković ovog leta napušta Rems, ali njegova naredna destinacija još uvek nije poznata

Dolazak Predraga Rajkovića u Rems ispostavio se kao pun pogodak za obe strane. Ipak, posle tri godine čini se da je došlo vreme za rastanak, a razloga za to ima mnogo. Pored toga što je srpski reprezentativac već nekoliko puta bio meta pljačkača, Rems želi da unovči sjajne partije našeg golmana i zaradi određenu svotu novca. 

Zainteresovanih strana ima mnogo, ali se čini da će malo ko biti spreman da ispuni uslove koje je Rems postavio. Naime, Rajković ulazi u poslednju godinu ugovora, a francuski tim za njegov otkup traži gotovo 5.000.000 evra, prenosi "Lekip". 

Isti izvor dodaje da se Majorka javila prva, ali da su Španci spremni da plate tek 2.000.000 evra, uz određene bonuse ukoliko Rajković bude ispunio očekivanja. Rems nije dugo razmišljao i odmah je odbio ponudu, ali i spustio potraživanja na 4.500.000 evra. 

Foto: Starsportphoto

Podsećamo, Predrag Rajković je u Rems stigao pre tri godine iz Makabi Tel Aviva za 5.000.000 evra. Ubrzo se profilisao kao jedan od najboljih golmana u Ligi1, a nakon tri sezone utisak je da je prerastao trenutnog poslodavca, a možda čak i francusko prvenstvo. 

Da će Rajković napustiti Rems postalo je jasno prethodne nedelje kada je francuski klub angažovao Austrijanca Patrika Peneca kom je ugovor sa bečkom Austrijom istekao. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija