• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

22:41

SVI U NEVERICI! Barsa dovodi BRUTALNE igrače, a dužna  1,3 milijarde! Evo koliko je dala za dve BOMBE prelaznog roka!

AP Photo/Rick Rycroft

Fudbal

SVI U NEVERICI! Barsa dovodi BRUTALNE igrače, a dužna 1,3 milijarde! Evo koliko je dala za dve BOMBE prelaznog roka!

Podeli vest

Barselona za dva velika pojačanja, Roberta Levandovskog i Rafinju, potrošila čak 297 miliona evra, piše španski list "El pais". Ne bi to bilo ništa sporno da nije španski gigant dužan do guše

Barselona je Bajernu za Levadovskog platila 60 miliona evra, a pomenuti list tvrdi da će Poljak imati mnogo veću godišnju platu nego što je zvanično objavljeno.

Kako tvrdi "El Pais", Barsa je za dva dana na obeštećenje za dvojicu fudbalera, bonuse i provizije menadžerima, potrošio 297 miliona evra!

 

 

Poznato je da je klub jedva izbegao bankrot, a predsednik Barselone Đoan Laporta, izjavio je da je zadovoljan pojačanjima i da planira da dovede još nekoliko fudbalera u katalonski klub, prenose američki mediji.

Laporta je u Majamiju dao intervju za američku televiziju TUDN, a prokomentarisao je aktuelne teme!

- Doveli smo ono što je potrebno svakom velikom klubu, a to je veliki golgeter. Levandovski garantuje puno golova, jer je on puškomitraljez koji ne prestaje da ispaljuje rafale koji pogađaju metu. Moramo svi da mu zahvalimo, jer je zbog Barselone odbio PSŽ i Čelsi, koji su mu nudili veću platu. A sada dovodimo kapitalca u odbrani! Trener nam je rekao koji ga igrači zanimaju kako bi pojačali taj deo tima. Zato najavljujem još par razloga da se barselonisti raduju - rekao je Laporta.

Španski mediji navode da je Barselona zainteresovana za odbrambenog fudbalera Sevilje Žila Kundea.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija