• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2022

23:11

GLAVOBOLJE NA MAKSIMIRU! Škupi ODOLEO Dinamu! Evrogol PRESUDIO Hrvatima! (VIDEO)

Reuters

Fudbal

GLAVOBOLJE NA MAKSIMIRU! Škupi ODOLEO Dinamu! Evrogol PRESUDIO Hrvatima! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri zagrebačkog Dinama i Škupija remizirali su u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona - 2:2

Neće biti na Maksimiru zadovoljni kako je završena evropska premijera Dinama... Šampion Hrvatske nije uspeo da opravda ulogu favorita protiv Škupija, te će Makedonci na svom terenu imati šansu da naprave veliko iznenađenje pošto su u Zagrebu uspeli da izvuku pozitivan rezultat i ostanu neporaženi - 2:2 (1:1). 

Pravi rolerkoster pratila je publika na Maksimiru! Škupi je u jednom momentu bio na pragu pobede. Dinamo je uspeo da preokrene rezultat, ali ne i da ostvari trijumf nad Makedoncima. Remi za goste izborio je Renaldo Čerpas u 89. minutu utakmice. Jamajčanin je iskoristio neodlučnost golmana Dominika Livakovića i lobovao hrvatskog reprezentativca sa ivice kaznenog prostora

Poveo je Škupi preko Kuvena u 25. minutu, ali je do poluvremena Arijan Ademi uspeo da poravna rezultat. Ante Čačić menjao je već na poluvremenu, a ulazak Menala razmrdao je Modre. Ipak, Dinamo nije uspevao da slomi otpor gostuju sve do samog kraja utakmice kada je Ademi asistirao Petkoviću za kompletan preokret. 

Činilo se da je će to biti dovoljno Dinamu da ostvari pozitivan rezultat kod kuće uprkos bledom izdanju, ali je žurku Modrih pokvario Čerpas u poslednjim momentima meča. 

Liga šampiona - drugo kolo kvalifikacija: 

Utorak: 
Pjunik - Didelanž 0:1 (0:0)
Hađi 72p
Karabag - Cirih 3:2 (2:0)
Kadi 17, Vađi 36, 66 - Kamberi 65, Krezju 85p

Žalgiris - Malme 1:0 (0:0)
Ourega 49

Ludogorec - Šamrok 2:0 (2:0)
Sotiriju 26, 34, Igor Tijago 94

Midtjiland - AEK Larnaka 1:1 (0:0)
Svjatčenko 84 - Gjurkso 81

Linfild - Bodo Glimt 1:0 (0:0)
Milar 83

Dinamo Zagreb - Škupi 2:2 (1:1)
Ademi 44, Petković 86 - Kuven 25, Šerpas 89


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija