• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

09:07

GRCAJU U DUGOVIMA, A DOVODE SKUPOCENA POJAČANJA! KAKO!? Bavarci BESNI zbog odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu!

Tanjug/AP

Fudbal

GRCAJU U DUGOVIMA, A DOVODE SKUPOCENA POJAČANJA! KAKO!? Bavarci BESNI zbog odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu!

Podeli vest

Poljski napadač Robert Levandovski zvanično je predstavljen u Barseloni što je izazvalo brojne polemike širom sveta

Barselona je nedavno otkrila da se klub nalazi u ogromnim dugovanjima od preko milijarde evra. Ipak, to nije uticalo na aktivnost Katalonaca tokom prelaznog roka budući da je u klub stiglo pet ogromnih pojačanja.

Frank Kesi i Andreas Kristensen dovedeni su bez obeštećenja, ali uz visoka godišnja primanja. Nedugo zatim, iz Lidsa je stigao Rafinja za 58.000.000 evra, a juče je zvanično predstavljen i Robert Levandovski. Iako tačnih informacija o visini obeštećenja nema, jasno je da je Poljak skupo koštao Barselonu. 

Sve to izazvalo je brojne polemike u svetu fudbala, a jedan od glavnih "kritičara" Barselonine politike je Julian Nagelsman. Trener minhenskog Bajerna ne razume kako Katalonci dovode skupocena pojačanja, a da pritom nemaju novca da isplate sva dugovanja koja guše klub. 

Foto: Tanjug/AP

- Nisu doveli samo Roberta, već i mnoge druge igrače. Da budem iskren, ne znam šta se dešava. Izgleda da su oni jedini klub na svetu koji može da angažuje pojačanja, a da nema novca. To je malo čudno i ludo - rekao je Nagelsman. 

Po svemu sudeći, dolazak Levandovskog neće biti poslednji ovog leta budući da je Barselona dogovorila lične uslove sa Cezarom Aspilikuetom, a da je ostalo da se utanače detalji obeštećenja sa Čelsijem kako bi Španac mogao da dođe na Nou Kamp. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija