• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2022

20:10

STVAR JE GOTOVA! Srpski reprezentativac POTPISUJE za OVAJ klub!

Starsportphoto

Fudbal

STVAR JE GOTOVA! Srpski reprezentativac POTPISUJE za OVAJ klub!

Podeli vest

Čuvar mreže reprezentacije Srbije Predrag Rajković nastavlja karijeru u Španiji, pošto se uprava francuskog prvoligaša dogovorila sa Majorkom oko njegovog prelaska u La ligu

Preostalo je samo da Rajković da blagoslov za realizaciju transfera, ali kako je Rems zatezao, a ne član Orlova, očekuje se da to bude stvar formalnosti.

Tu vest je potvrdio i jedan od najuglednijih insajdera francuskog fudbala Nabil Đelit iz Lekipa, koji naglašava da je transfer na dobrom putu i da dva kluba imaju sporazum. Inače, Majorka je za srpskog golmana davala 2.000.000 evra, Rems je to glatko odbio i tražio duplo više, tačnije 4.500.000 evra.

Kada su pregovori nastavljeni, Španci su podebljali ponudu na 2.500.000 evra, dok će Francuzima pripasti i 20 odsto od naredne prodaje srpskog reprezentativca.

U Remsu su pristali na to, pa sada završnu reč ima Predrag Rajković. Ipak, to bi trebalo da bude stvar rutine, pa će se nekadašnji golman Crvene zvezde preseliti na Baleare.

Podsetimo, Majorka je letos iz Slovana dovela slovačkog golmana Dominika Grajfa za 2.500.000 evra da postepeno zameni veterana Manola Reinu kojem je prošla sezomna bila poslednja u klubu, međutim, nije se Slovak uklopio.

Reina je dobio zamenu u Serhiju Riku, koji je stigao iz PSŽ-a, završio je sezonu do kraja, pa je rešenje prolongirano za tekući prelazni rok.

Foto: Starsportphoto

Predrag Rajković

Reini je istekao ugovor, Riku je istekla pozajmica, a situacija se dodatno pogoršala kada je Grajf na početku priprema povredio skočni zglob.

U konkurenciji su bili Matijas Ditura iz Univerzidad Katolike, iskusni Fernando Pačeko iz Alavesa, Poljak Bartolomej Drongovski prekobrojan iz Fiorentine, Leo Žardim iz Lila, da bi na kraju kuglica pala na Rajkovićevu stranu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge
Društvo

Oglasio se PIO fond: Saopštio važnu vest za penzionere, tiče se jedne besplatne usluge

Međunarodni dani razgovora s Austrijom, na kojima će savetodavci iz austrijskog Zavoda za penzijsko osiguranje i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Srbije pružiti pravnu pomoć ljudima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja primenom sporazuma iz oblasti socijalnog osiguranja zaključenog između naše zemlje i Austrije, biće održani sledeće nedelje.

20.04.2024

13:36

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija