• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

23:44

KAKVA BRUKA HRVATA! Presmešan AUTOGOL ih može KOŠTATI prolaska u 3. kolo Lige konferencije (VIDEO)

Printscreen You Tube

Fudbal

KAKVA BRUKA HRVATA! Presmešan AUTOGOL ih može KOŠTATI prolaska u 3. kolo Lige konferencije (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Osijeka savladali su na gostovanju Kizilžar iz Kazahstana rezultatom 2:1 u 2. rundi kvalifikacija za Ligu konferencije, ali će utakmica ostati upamćena po bizarnom autogolu hrvatskog kluba

Umesto da mirno dočekaju revanš pred svojim navijačima, pošto su vodili 2:0, igrači Osijeka primili su presmešan autogol koji ih može koštati plasmana u 3. kolo najmlađeg UEFA takmičenja (obzirom da gol u gostima ne važi).

Iako su se mučili tokom većeg dela, uspeli su gosti do 76. minuta da postignu dva pogotka i povedu sa 2:0, a onda je na scenu stupio Darko Nejašmić.

Fudbaler Osijeka je sa sredine terena poslao loptu ka svom golmanu Ivušiću. Čuvar mreže Osiječana nalazio se na "kapici" šesnaesterca, napustio je mrežu i dok je pokušavao da se vrati i spasi najgore, lopta je već ušla u gol.

Iste sekunde su prvotimci Osijeka popadali na travu, ne verujući šta im se dogodilo i što će morati da strepe u revanšu, jer su mogli potpuno mirno da sa 2:0 koje su im doneli Topčagić i Klajnhajsler u 58. i 76. minutu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija