• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2022

19:07 >> 21:49

"BRĐANI" IZBOMBARDOVALI LUKSEMBURG! Super Čuka, na Banovom brdu već misle na Tvente (VIDEO)

Starsportphoto

Fudbal

"BRĐANI" IZBOMBARDOVALI LUKSEMBURG! Super Čuka, na Banovom brdu već misle na Tvente (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog opravdali su ulogu favorita u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Ekipa sa Banovog brda pobedila je na gostovanju u Luksemburgu ekipu Rasinga 4:1 (2:1)

Fudbaleri Čukaričkog opravdali su ulogu favorita u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Ekipa sa Banovog brda pobedila je na gostovanju u Luksemburgu ekipu Rasinga 4:1 (2:1)

Od samog početka srpski predstavnik je pokazao da je došao po pobedu. Samo nekoliko minuta trajalo je ispitivanje snaga, a onda su "brđani" do vođstva uglavnom više držali loptu u nogama. 

Vođstvo je najavio Đorđe Ivanović. Prvo je bivši fudbaler Partizana pogodio stativu posle odličnog centaršuta bivšeg saigrača iz Humske Miladina Stevanovića glavom pogodio stativu, a onda - gol!

U 16. minutu akcija sa leve strane, lopta je došla do Badamosija koji šutira, golman Rufije brani, ali lopta se odboila do Kovača, koji rutinski trese mrežu za 1:0.

Nažalost, vođstvo Čukaričkog nije dugo trajalo. Izjednačio je tri minuta kasnije Omrani, koji je posle kornera ostao sam u petercu gostiju i glavom poravnao na 1:1.

RASING UNION - ČUKARIČKI 1:4 (1:2)

Stadion: Stad de Luksemburg. Sudija: Viktor Šimusik (Belorusija). Strelci: Kovač u 16. i 51. minutu. i Mijailović u 32, Lukić u 65. minutu za Čukarički, Omrani u 19. za Rasing. Žuti kartoni: Drezgić i Lukić (Čukarički).

RASING: Rufije – Garos, Skenderović, Omrani – Henetije, Nakače (od 64 Pohar), Simon (od 78. Tineli), N’Goma (od 78 Šaus), Lorentije – Fransoaz (od 90. Amiri), Buh (od 64. Muratović).
ČUKARIČKI: Mićović – Stevanović, Drezgić, Vujadinović, Roganović (od 80 Tošić)– Mijailović, Kovač (od 76. minuta Ovusu) – Ivanović (od 76. Docić), Lukić, N’Diaje – Badamosi (od 76. minuta Spasojević).

Krenuli su ohrabreni Luksemburžani posle izjednačenja, živnuli u napadu, ali sve ih je ohladio Srđan Mijailović golčinom, ma bombetinom sa 25 metara u 32. minutu kada je pocepao mrežu golmana Rufijea. 

Sa golom prednosti "brđani" su otišli na odmor.

Već početkom drugog poluvremena put ka pobedi trasirao je drugim golom Kovač. Oteo je loptu ekipi Rasinga na sredini terena, i stuštio se kao brzi voz do gola, praćen defanzicem domaćih koji mu nije mogao ništa - 1:3.

Kontrolisao je ČLukarički situaciju na terenu, a onda posle Mijailovića nova bomba! Jovan Lukiiiiić! Golčina za 4:1 i samo se čekao kraj.

Do kraja, imali su domaći nekoliko prilika, malo se Čukarički opustio ulčjuljkan vođstvom, ali Fransoa, Muratović i Tineli nisu uspeli da pogode gol.
Dobra utakmica Čukaričana, raduje odlična utak mica mladih fudbalera Kovača, dvostrukog strelca i Lukića...

Čukaričani posle 4:1 u Luksemburgu već mogu da razmišljaju o Tventeu. 

Tok meča: 

KRAJ!!!!

91. minut Spasojević promašio zicer. 

78. minut - Tek što je ušao u igru Tineli se našao u šansi, ali šutirao je pored gola.

76. minut - Trostruka izmena u Čukaričkom

75. minut - Nova šansa za Luksemburžane - Muratović dva puta pokušava - prvo ga blokira Drezgić, a onda Muratović šutira pravo u Mićovića. 

73. minut - Šansa za Rasing! Fransoa dobro reaguje na odličan centaršut, ali Mićović još bolje. 

68. minut - Kontra Čukaričkog, ipak slab pas, Rufije je brži od Badamosa.

65. MINUT - GOOOOOOOOOL Nova bomba Lukiiiiić! Kao i Mijailović u prvom, Jovan Lukić sa preko 20 metara bombarduje Rufijea i trese mrežu! - 1:4

 

 

64. minut Trener domaćih je izvršio dvostruku izmenu. 

56. minut Korner za Rasing, Omrani pravi faul u napadu.

51. MINUT - GOOOOOOOOOL! Stefan Kovač drugi pogodak na meču. Kovač je bio uporan, oduzeo domačima loptu na sredini terena, trkom stigao do gola i zatresao mrežu. Drugi put na utakmici.

 

 

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Čukarički prvi ima loptu u nastavku.

POLUVREME

43. minut Kakvo primanje lopte N Gome, ispao je Roganović, Francuz šutira, ali pravo u Mićovića. 

32. MINUT -  GOOOOOL! KAKAV GOL MIJAILOVIĆA!!! Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mijailović sa 25 metara pocepao je mrežu Rufijea! Čuka ponovo vodi! Kakva majstorija veziste ekipe sa Banovog Brda. Au ovo je gol za špice!

 

31. minut - Blokiran je centaršut kapitena Stevanovića, korner za Čuku. Oštar centaršut Roganovića, Rufije boksuje i otklanja opasnost. U nastavku akcije loš pokušaj centaršuta, lopta je za Rasing.

25. minut - Osokoljeni golom, probudili su se Luksemburžani i dolaze do trećeg kornera, međutim beloruski sudija svira faul u napadu.

19. MINUT - GOOOOOOOL! Rasing je izjednačio. Posle kornera Omrani je ostao sam kao duh u petercu Čukaričkog i glavomporavnao rezultat. Šteta!

16. MINUT - GOOOOOOL! Stefan Kovač, Čuka vodi! Akcija sa leve strane, lopta je došla do Badamosija koji šutira, golman Rufije brani, ali lopta se odboila do Kovača, koji rutinski trese mrežu

 

 

12. minut - STATIVA! Prva šansa na utakmici za Čukarički. Ivanović! Centrirao je Miladin Stevanović, a nekadašnji saigrač iz Partizana umesto mreže pogađa stativu.

11. minut Ivanović je u kaznenom prostoru domaćih iskosa, ali ofsajd

7. minut - Slobodan udarac iskosa za Rasing, loš centaršut, N Diaje izbacuje loptu u korner. Posle udarca iz ugla nema opasnosti po gol srpskog predstavnika.

5. minut - Fudbaleri Čukaričkog u uvodnim trenucima meča drže loptu u nogama.

1. minut - Utakmica je počela

Igrači su na terenu, utakmica uskoro počinje.

19:18 - U najavi meča sa Rasingom krilni fudbaler Čukaričkog Đorđe Ivanović rekao je:
- Svakako bi bilo mnogo lepo da se plasiramo u treće kolo i potom odmerimo snage sa ekipom kao što je Tvente. Ali, zaista o tome sada niko ne razmišlja.  Već posle duela protiv Luksemburžana na Banovo brdo stiže Napredak, ta utakmica je u nedelju i takođe je od izuzetnog značaja za nas.

 

 

19:15 - Trener Čukaričkog Dušan Kerkez uoči meča je izjavio:
- Moramo da budemo na većem nivou nego na prethodna dva meča. Da se koncentrišemo na našu igru, znamo koje su vrline i mane protivnika. Svakako, očekujem našu bolju utakmicu nego u prva dva kola prvenstva. Protivnik ima dosta stranaca, neki od njih poreklom sa naših prostora, kao i njihov novi trener. Nećemo ih potceniti, dobra su ekipa, moramo da ih shvatimo ozbiljno. Očekujem da postignemo gol, a da sačuvamo svoju mrežu.

19:00 - Dobrodošli na tekstualni prenos meča Rasing Union - Čukarički na portalu Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17