• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

11:35

OSE NAPRAVILE HAOS! Fudbaleri bežali glavom bez obzira, Dembele i Lakazet najgore prošli!

Reuters

Fudbal

OSE NAPRAVILE HAOS! Fudbaleri bežali glavom bez obzira, Dembele i Lakazet najgore prošli!

Podeli vest

Fudbaleri Liona nalaze se na pripremama u Holandiji, a tamo su doživeli pravu neprijatnost kada ih je napao roj osa

U nedelju ekipu francuskog Liona očekuje prijateljski meč sa Fejnordom a zbog neverovatnog razloga će morati Holanđanima na megdan bez Aleksandera Lakazete, a vrlo moguće i bez Muse Dembelea. 

Ovaj dvojac je doživeo vrlo neprijatan susret sa insektima koji će dugo pamtiti! Roj osa je razlog zbog kojeg se ne zna hoće li biti spremni za nedeljnu utakmicu.

Foto: Tanjug/AP

Lakazet se nije dobro proveo u Holandiji

Fudbaleri Liona su šetali po šumi kada ih je napao roj agresvnih osa, neki su počeli da beže glavom bez obzira, a najgore su prošli Lakazet i Dembele.  Samo što je došao iz Arsenala, prošao je kao bos po trnju Lakazet! Morao da bude zbrinut u ambulantu, zajedno sa njim i njegov saigrač, ali se Dembele ipak pojavio na seledeć treningu!

Trenutno se Lakazet oporavlja od brojnih uboda osa i definitivno neće biti na raspolaganju ekipi za nedeljnu utakmicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija