• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.07.2022

13:45

RONALDO NA "RASPRODAJI"! Kritijanov menadžer dao popust, samo da ode iz Junajteda!

reuters

Fudbal

RONALDO NA "RASPRODAJI"! Kritijanov menadžer dao popust, samo da ode iz Junajteda!

Podeli vest

Menadžer fudbalera Mančester junajteda Kristijana Ronalda, Žorž Mendeš, već dugo pokušava da nađe novi tim za svog klijenta, ali mu to (verovali ili ne) ne polazi za rukom

Kako prenose britanski mediji, čovek koji je zadužen za karijeru jednog od najboljih igrača svih vremena, poručio je zainteresovanima da je reprezentativac Portugalije spreman da pristane na 30 odsto manju platu od one koju ima u klubu sa "Old traforda".

Kristijano Ronaldo je navodno zainteresovan da pređe u Atletiko, ali se iz tog kluba još nisu oglašavili po ovom pitanju. Mendeš ne sedi skrštenih ruku, nego nudi Ronalda drugim klubovima, pošto želi da završi transfer pre početka sezone u Premijer ligi, koja počinje 6. avgusta.

Foto: Reuterrs/Davi Klein

 

U ovom momentu Portugalac zarađuje u Mančesteru oko 560.000 evra nedeljno, a ima ugovor sa engleskim gigantom do juna naredne godine. O bi voleo da napusti klub sa "Old traforda", koji naredne sezone neće igrati u Ligi šampiona! Bilo je priče da je ponuđen Bajernu, Čelsiju, Realu i PSŽ-u, ali je i dalje sve nepotvrđeno!

Sa druge strane Erik ten Hag izjavio je da računa na Ronalda u novoj sezoni, iako Portugalac nije otputovao sa timom na pripreme po Aziji i Australiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija