• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

08:11

SMEH DO SUZA! Mbapeova reakcija je hit! Napadač PSŽ-a u neverici gledao trening i slagao nestvarne face! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SMEH DO SUZA! Mbapeova reakcija je hit! Napadač PSŽ-a u neverici gledao trening i slagao nestvarne face! (VIDEO)

Podeli vest

Boravak na pripremama u Japanu igrači PSŽ-a iskoristili su da se oprobaju u džudou, a zvezda tima Kilijan Mbape nije mogao da veruje kako izgleda trening ovog sporta, pa je njegova reakcija brzinom munje obišla planetu

Fudbaleri PSŽ u petak su u Tokiju savladali Kavasaki Frontale u prijateljskom meču sa 2:1, a strelci su bili Mesi i Kalimuendo, a nakon tog meča su otišli na trening džudoa.


Domaćin im je bio Francuz Tedi Riner, višestruki olimpijski i svetski prvak u ovom borilačkom sportu.

 

Dok su borci izvodili jednu od vežbi, kamere su zabeležile izraz lica Kilijana Mbapea.

Najblaže rečeno, ubojiti napadač je bio u šoku! Nije očekivao takvo "čišćenje", a nije mogao da sakrije iznenađenje! Sve u svemu, fudbalske zvezde su imale zanimljivo popodne, a "vojnički" režim koji je nametnuo novi trener podrazumeva i da je dolazak na trening između 8.30 i 8.45, a svaki fudbaler koji zakasni može slobodno da se vrati kući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija