• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

22:02

NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI ODLAZI! Napolitanci se ODREKLI Mertensa!

Fudbal

NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI ODLAZI! Napolitanci se ODREKLI Mertensa!

Podeli vest

Predsednik Napolija Aurelio De Laurentis rekao je da više neće poslati nijednu ponudu za nastavak saradnje fudbaleru Drisu Mertensu i time nagovestio da će legenda kluba otići ovog leta

Laurentis je to rekao za napuljski radio Kiss Kiss, na kome će večeras biti emitovan intervju. Izveštaji navode da je De Laurentis "zatvorio vrata" za sve pregovore sa Mertensom, preneo je Fudbalitalija.

Mertens je najbolji strelac u istoriji Napolija sa 148 golova u 397 takmičarskih utakmica, a ima i 90 asistencija.

On je 2013. godine iz PSV Ajndhovena prešao u Napoli, sa kojim mu je istekao ugovor 30. juna. Uprava je pregovarala sa belgijskim fudbalerom o nastavku saradnje, a De Laurentis je tokom nedelje u razgovoru sa navijačima rekao da je Mertens odbio svaku ponudu.

Foto: Reuters

Napoli je prvo ponudio Mertensu 1,4 miliona evra po sezoni, a zatim i 2,5 miliona, ali je Belgijanac to odbio. Ugovor koji je istekao krajem juna vredeo je 4,5 miliona po sezoni, a Napoli nije iskoristio opciju da ga produži.

Italijanski mediji preneli su da bi Mertens mogao da pređe u Lacio i ponovo radi sa trenerom Mauricijem Sarijem, sa kojim je svojevremeno sarađivao u Napoliju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija