• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2022

20:42

MATIĆ OTVORIO DUŠU O SUKOBIMA SA MIHOM! Nisam želeo da igram u REPREZENTACIJI, prestao sam da se javljam na pozive!

Emilio Andreoli/Pedja Milosavljevic/pixels/

Fudbal

MATIĆ OTVORIO DUŠU O SUKOBIMA SA MIHOM! Nisam želeo da igram u REPREZENTACIJI, prestao sam da se javljam na pozive!

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Matić otkrio je da je imao loš odnos sa Sinišom Mihajlovićem u reprezentaciji

Po treći put u karijeri Nemanja Matić će sarađivati sa Žoze Murinjom. Važi visoki vezista za tip igrača kakvog svaki trener želi u svom timu budući da je podređen ekipi, ali tokom prošlosti momak iz Uba nije uvek ostavljao povoljan utisak na svoje trenere. Naime, on je u jednom razgovoru za italijanske medije otkrio kako je imao česte sukobe sa Sinišom Mihajlovićem. 

- Tada sam bio mlad i nisam bio deo njegovih planova, više sam voleo da napustim reprezentaciju pre nego što me izbaci. Prestao sam da se javljam na pozive. Kasnije smo razjasnili, on je sjajna osoba i odličan trener - rekao je Matić.

Tokom Mihajlovićevog mandata na klupi reprezentacije Srbije, Nemanja Matić bio je jedan od najboljih veznih igrača sveta. Tada je branio boje Benfike, a nedugo zatim zadužio je opremu Čelsija. Ipak, na okupljanjima reprezentacije nije išlo po planu te su Matić i Mihajlović često bili u svađi. 

Foto: Tanjug

Sve je došlo na svoje mesto neposredno pred utakmicu Srbije i Hrvatske na Marakani, a Matić i Mihajlović sada imaju dobar odnos. Njih dvojica će biti rivali u Seriji A naredne sezone budući da je Matić pojačao Romu, a da se srpski trener oporavlja od bolesti i očekuje se da se vrati na klupu Bolonje. 

Poznat je bio Mihajlović po svojim "tvrdim" stavovima, a tokom mandata na klupi reprezentacije Adem Ljajić i Neven Subotić odustali su od nacionalnog tima. Prvi je izbačen zbog odbijanja da peva himnu Srbije, dok je Subotić bio kivan na iskusnog stručnjaka zbog toga što dugo nije dobijao poziv. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17