• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

22:30 >> 21:37

LIVERPUL NE PITA ŠTA KOŠTA! Sprema se nova DETONACIJA na Enfildu!

REUTERS/Russell Cheyne

Fudbal

LIVERPUL NE PITA ŠTA KOŠTA! Sprema se nova DETONACIJA na Enfildu!

Podeli vest

Mladi engleski vezista Džud Belingem mogao bi da nastavi karijeru u Liverpulu

Jedan od retkih klubova koji je poslednjih godina kupovao i ulagao pametno je Liverpul. Redsi su na tržištu uvek znali šta im treba, a pre nego što je neko otišao na Enfild je stigla alternativa. Tako je bilo i ovog leta nakon odlaska Sadia Manea, budući da je dres slavnog engleskog kluba zadužio Darvin Nunjez

Jirgen Klop je počeo "smenu generacija" u Liverpulu, promešao karte u napadu, a sada je red da se "renovira" i sredina terena. Utisak je da je Fabinjo jedini siguran, ali po pisanju engleskih medija vreme je da na Liverpul stigne sveža krv. Ipak, to se neće desiti ovog leta već idućek kada Redsi budu napali Džuda Belingema. 

Transfer "guru" Fabricio Romano otkrio je da su čelnici Liverpula već stupili u kontakt sa angetima mladog Engleza, ali da se u ovom momentu priča o prelaznom roku iduće sezone. Borusija iz Dortmunda nije spremna da se odrekne i visokog vezista budući da su nedavno prodali Erlinga Halanda u Mančester siti. Zbog toga, Belingem će verovatno i narednu sezonu provesti u Bundesligi, a onda se vraća na Ostrvo. 

Foto: Tanjug/AP

Italijanski novinar doda je da Liverpul nije jedini zainteresovan za talentovanog vezistu, ali da su u ovom trenutku prvi favorit za njegov potpis. Priču da bi do transfera moglo da dođe iduće godine potvrđuje i činjenica da su Redsi ovog leta potrošili preko 100.000.000 evra na Nunjeza, a da bi isto toliko mogao da ih košta i Belingem. 

Sa druge strane, engleski mediji ističu da bi Liverpul već sada mogao da "kapariše" Belingema i dogovori transfer, ali da on ostane još jednu godinu u Borusiji. To bi, verovatno, umanjilo visinu obeštećenja, a Redsi su i u prošlosti imali takvu praksu kada je otkupljen Nabi Keita koji je ostao još godinu dana u RB Lajpcigu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17