• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

19:36

BORAC SE RASPADA! Debakl u DERBIJU! Lalatovićevi dani u Banjaluci su ODBROJANI!

Starsportphoto

Fudbal

BORAC SE RASPADA! Debakl u DERBIJU! Lalatovićevi dani u Banjaluci su ODBROJANI!

Podeli vest

Fudbaleri Sarajeva slavili su u velikom derbiju drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine pošto su sa 3:1 savladali banjalučki Borac

Era Nenada Lalatovića na klupi Borca nije počela onako kako su ljudi u Republici Srpskoj očekivali... Velikan iz Banja Luke eliminisan je u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, usledio je remi sa Slogom iz Doboja u prvom kolu, a u drugom poraz od ljutog rivala - Sarajeva 1:3! 

Derbi se igrao u Novom Gradu, na nekih 50 kilometara od Banja Luke budući da se stadion Borca renovira. Četa Nenada Lalatovića nije uspela da se "otrezni" posle serije loših rezultata i pitanje je da li će srpski stručnjak ostati u Banjaluci nakon novog debakla. 

Lalatović je podneo ostavku posle remije sa Dobojem, ali je ona odbijena. Čelnici su stali iza nekadašnjeg trenera Crvene zvezd, ipak, pitanje je kakva će situacija biti nakon novog slabog izdanja i prvog poraza u sezoni. Da stvar bude gora, navijači Borca, popularni Lešinari, napustili su stadion i pre nego što je utakmica završena. 

Foto: printscreen

Prvo poluvreme bilo je podjednako. Borac je pretio preko Momčila Mrkaića, dok je na drugoj strani najbliži golu bio Hamza Čataković. Ipak, mreže su mirlovale do odlaska na odmor, a onda je usledio pravi spektakl. Sarajevo je povelo preko Dala Varešanovića. Minut kasnije uzvratio je Goran Zakarić, ali je gol poništen zvog igranja rukom. 

Banjalučani su uspeli da se trgnu i izjednače, Momčilo Mrkaić je u 70. minutu pobegao Đokanoviću i glavom matirao Dizdarevića za 1:1. To je bilo sve od Borca. Rijad Kobiljar iskoristio je lošu reakciju odbrane domaćih, ukrao loptu i doneo prednost gostima. Konačan rezultat postavio je u 87. minutu Ivan Ikić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17