• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

09:59

LOVA DO KROVA, NEMANJA GUDELJ ZA MESEC DANA ZARADI STAN U BEOGRADU! Zavrteće vam se u glavi, evo koliko Srbi zarađuju u Španiji!

printscreen

Fudbal

LOVA DO KROVA, NEMANJA GUDELJ ZA MESEC DANA ZARADI STAN U BEOGRADU! Zavrteće vam se u glavi, evo koliko Srbi zarađuju u Španiji!

Podeli vest

Srpski reprezentativac i fudbaler Sevilje Nemanja Gudelj je najplaćeniji srpski igrač u Primeri

Na sajtu "Capology", objavljene su plate svih fudbalera u Španiji. Vodeći od srpskih fudbalera je je  Nemanja Gudelj. 

Svake nedelje Nemanja Gudelj zaradi bruto 50,769 evra - 2.640.000 evra godišnje. Naš as tako za mesec dana zaradi više od 200 hiljada evra, dovoljno za stan u Beogradu.

Gudelj zarađuje milione

Potom sledi Nemanja Maksimović, igrač Hetafea, čija plata na nedeljnom nivou iznosi 40.000 evra. Marko Dmitrović u Sevilji zarađuje 18,269 evra, Uroš Račić u Valensiji ima nedeljnu platu od 16,923 evra, a Darko Brašanac (Osasuna) zarađuje 14,808 evra.

Foto: printscreen

 

 

Foto: ap photo

Nemanja Gudelj zaradi stan u Beogradu za mesec dana

Tu su još i Aleksandar Sedlar (9,231), Nikola Maraš (5,769), Stefan Mitrović (4,808), Srđan Babić (2,981), dok Rosić još ne zarađuje ništa?

Najveću platu u čitavoj ligi ima Eden Azar, koji nedeljno zarađuje nešto više od 600.000 evra, što na godišnjem nivou dovodi do 31.250.000 evra. Među vodećima su još i Jan Oblak (480.769 evra nedeljno), Karim Benzema (461.538 evra nedeljno), David Alaba (432.692 evra nedeljno), a Luka Modrić ima nešto manje od 400.000 evra. Miralem Pjanić, fudbaler iz Bosne i Hercegovine, nema mesto u Ćavijevom timu, ali ne žali se jer godišnje zarađuje 15.620.000 evra.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija