• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

11:12

LAZETIĆ ŽESTOKO PROZVAO LALATOVIĆA: Ako neko očekuje da dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom...

Starsportphoto

Fudbal

LAZETIĆ ŽESTOKO PROZVAO LALATOVIĆA: Ako neko očekuje da dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom...

Podeli vest

Trener TSC-a Žarko Lazetić bio je ljut posle remija sa (0:0) sa Partizanom minilog vikenda, poručio da će sad "svi pričati o tome da je titula gotova", a potom je prozvao Nenada Lalatovića

Žarko Lazetić je gostovao na TV Arena Sport, u emisiji "Pregled kola". Objasnio šta je mislio pod onim da "će sada svi samo pričati o tome da je titula gotova, a da niko neće govoriti o uspehu njegovog kluba,"  što je podiglo buru u Superligi i potkačio Nenada Lalatovića, sada trenera Borca.

Pre četiri godine, kada je bio trener Čukaričkog, Lalatović je sve iznenadio i doveo Marakanu sinove koji su bili u dresovima Zvezde. To nije zaboravio Žarko Lazetić.

 

Lazetić pecnuo Lalatovića 

Najslađi će biti sledeći bod protiv Zvezde ili Partizana. I pre utakmice sam rekao i to svi znaju – da nije Partizana, ne bih sedeo ovde sa vama i ne bih bio trener TSC-a, ali ako neko očekuje da zato dođem u dresu Partizana na utakmicu sa decom i da igram da izgubim, to se neće desiti. To nekome može da smeta, nekome da odgovara, ali to je tako -  poručio je Žarko Lazetić koji je očigledno aludirao na to što je Lalatović svojevremeno, kao trener Čukaričkog, na meč sa Crvenom zvezdom doveo decu na klupu u dresovima srpskog šampiona.

Foto: Starsportphoto

Ilija Stolica i Žarko Lazetić

Ubeđenja sam da je to ispravno. Izgubili smo od Partizana prošle polusezone 2:0, a bila je za mene apsolutno najbolja utakmica TSC-a od kada sam ja trener.

Trener TSC-a kratko je komentarisao i sadašnju situaciju u Humskoj, koja nije laka. 

- To je Partizan, nije lako danas biti trener Partizana, najteže jer raditi bilo koji posao u Partizanu, svi koji su tamo znaju zbog čega. Za mene je apsurdno, rekao sam posle utakmice i ispostavilo se tačno, da me niko nije zvao, nijedan medij nisam danas ili juče video da je pisao o tome kako je TSC igrao, da nismo igrali katenaćo, već je bila izuzetno dobra utakmica.  Svi pričaju o tome da li Partizan menja trenera, da li taj fudbal ima smisla... Voleo bih da postoji više emisija, da se posle utakmice priča više. Nekad možda i preteram u izjavama, ali niko Stolicu nije pitao zašto nije stavio desnog beka u Nišu, a svi su ga osudili zašto mu je levi bek igrao desnog. Voleo bih da bude kao i u Italiji emisija, pa da pitaju i trenere o tome - poručio je trener TSC-a.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija