• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

23:18

SRBI I HRVAT NAPRAVILI SENZACIJU PA PORUČILI: Jedva čekamo da dođemo na Marakanu! Od početka smo želeli ZVEZDU!

FC Pyunik media

Fudbal

SRBI I HRVAT NAPRAVILI SENZACIJU PA PORUČILI: Jedva čekamo da dođemo na Marakanu! Od početka smo želeli ZVEZDU!

Podeli vest

Fudbaleri Pjunika naredni su rival Crvenoj zvezdi u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a u Beograd stiže prava mala balkanska kolonija na čelu sa Zoranom Gajićem, Urošom Nenadovićem i Lukom Juričićem, koji je bio dvostruki strelac u pobedi jermenskog tima nad Didelanžom (1:4)

Delovalo je realno da će Crvena zvezda posle minimalnog slavlja Didelanža u Jerevanu (1:0) u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (3. avgust) dočekati šampiona Luksemburga, ali nije bilo tako. Pjunik je gubio i u revanš meču, ali je na kraju došao do ubedljivog slavlja i istorijskog uspeha - 4:1 (1:1).

Igrači ovog tima napravili su ogroman podvig nakon što su eliminisali Kluž u prvom kolu kvalifikacija, a junak koji je napravio veliko iznenađenje bio je stameni srpski defanzivac Zoran Gajić! Ponovo je Gajić igrao maestralno, a na krilima sjajnog Hrvata iz Bosne i Hercegovine,  Luke Juričića, tim od koga je malo ko to očekivao, zakazao je duel na "Marakani"!

- Osećaj je fenomenalan! Nadao sam se da ćemo pobediti uprkos njihovom golu u prvom poluvremenu - počeo je priču za Informer.rs Juričić.

 

 

- I nakon primljenog pogotka sam video da smo jača i bolja ekipa na terenu! Znao sam da ćemo pobediti, ali nisam u tom momentu mogao da znam da li će to biti nakon produžetaka ili u regularnom delu meča. Cela ekipa je verovala!

Otkrio je dvostruki strelac da se prelomni momenat desio na pauzi između dva poluvremena.

- Svi smo se okupili, izašli smo potpuno drugačiji, u drugačijem raspoloženju, okrenuli smo utakmicu! Verujem u svoje sposobnosti, nije bilo važno ko će dati gol, samo da pobedimo, zaista nije bilo važno ko će ga dati - skromno je poručio Jurićić.

Foto: Privatna arhiva

Zoran Gajić sa naslednicima

Upitan za očekivanja pred meč sa  Crvenom, raspoloženi napadač je nahvalio srpskog šampiona.

- Oni su apsolutni favoriti, ali mi ipak verujemo u sebe i nadamo se da ćemo imati svoje šanse i naravno da ćemo ih iskoristiti! Jedva čekamo utakmicu, jedva čekam "Marakanu" i tu atmosferu - rekao je Jurić, a nadovezao se srpski štoper Zoran Gajić:

 

 

- Koliko je Zvezda ozbiljan protivnik govori podatak da su u prve tri utakmice dali 11 golova! Od početka kvalifikacija sam želeo da igramo sa crveno-belima i na kraju se to ostvarilo. Očekujem da pružimo maksimum i da uživamo u fudbalu sada kada smo napravili istorijski rezultat za jermenski fudbal. Niti jedna ekipa nije prošla dve runde kvalifikacija za Ligu šampiona! Naš cilj je ispunjen, imamo minimum grupnu fazu Lige konferecija, a sve ostalo je samo plus - zaključio je Zoran Gajić za Informer.rs

Prvi utakmica dvomeča sa Zvezdom se igra u Beogradu 3. avgusta, a revanš u Jerevanu šest dana kasnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17