• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

11:40 >> 11:52

HITNO SAOPŠTENJE ZBOG LALATOVIĆA! Evo da li ostaje u BORCU ili ide u NOVI PAZAR!?

printscreen

Fudbal

HITNO SAOPŠTENJE ZBOG LALATOVIĆA! Evo da li ostaje u BORCU ili ide u NOVI PAZAR!?

Podeli vest

Srpski trener Nenad Lalatović ima podršku uprave banjalučkog Borca

Dan nakon što se pojavila informacija da se Nenad Lalatović seli u Novi Pazar, iz Banja Luke stigao je demanti. Potpredsednik fudbalskog kluba Borac Bogoljub Zeljković istakao je da Lalatović neće prekinuti saradnju timom iz Republike Srpske nakon samo četiri utakmice već da ima punu podršku uprave. 

- Nenad Lalatović, po stoti put to ponavljam, ima punu podršku klupskog rukovodstva, a i on sam ima veliku želju da nastavi sa radom u FK Borac. Nenad ostaje šef stručnog štaba našeg kluba i ne ide, ni u Novi Pazar, niti u bilo koji drugi klub. Minulih dana uopšte nije bilo govora o njegovom odlasku, niti se razmišlja u tom smeru. Svesni smo da sezona nije krenula onako kako smo svi priželjkivali, ali to nam je samo motiv više da pojačamo rad na svim poljima i da se ekipa izdigne i pokaže sav svoj kvalitet - poručio je Zeljković za "ATV". 

Foto: printscreen

Sezona u kojoj je najavljen napad na duplu krunu nije počela kako su se u Borcu nadali. Remi sa Dobojem, a potom i poraz od Sarajeva nadovezali su se na ranu eliminaciju od Toršavna u prvom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija te se "stolica" Nenada Lalatovića dobrano ljulja. 

U utorak, za naš portal oglasio se i generalni sekretar FK Novi Pazar Fikret Međedović. On je istakao da Lalatović neće doći u klub. 

- Ta vest jednostavno nije tačna - kratko je prokomentarisao Međedović. 

Ipak, kao dokaz podrške može se uzeti činjenica da je ostavka koju je Nenad Lalatović podneo nakon remija sa Slogom iz Doboja odbijena. Tada je Zekljković takođe rekao da srpski trener ima punu podršku uprave, te da je ovo sve deo procesa. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija