• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.07.2022

15:49

PAPRENO! 600 EVRA KAZNA AKO ZAKASNIŠ NA TRENING, 100 AKO HODAŠ BOS, ZABORAVIŠ LI TORTU... Rigorozna pravila Stivena Džerarda!

reuters

Fudbal

PAPRENO! 600 EVRA KAZNA AKO ZAKASNIŠ NA TRENING, 100 AKO HODAŠ BOS, ZABORAVIŠ LI TORTU... Rigorozna pravila Stivena Džerarda!

Podeli vest

Britanski mediji dočepali su se klupskog pravilnika i kodeksa ponašanja u Aston Vili, koje je propisao trener Stiven DŽerard, a kazne za neposlušne fudbalere garantuju disciplinu u timu iz Birmingema.

Kazne za neposlušne fudbalere garantuju disciplinu u timu iz Birmingema. 
Prema fotografiji koju je objavio Dejli Mejl, svaki fudbaler Aston Vile koji zakasni na trening mora da plati kaznu od 595 evra (500 funti).

Nema torte, kazna



Kašnjenje pri izlasku na teren iznosi 238 evra po minutu, a ko zakasni na klupski sastanak, šetnju ili ulazak u autobus na dan utakmice, moraće da plati 1.190 evra (1.000 funti).

Nepropisno parkiranje, bilo ono u kompleksu kluba, ili bilo gde van fudbala, donosi kaznu od 119 evra.

Foto: reuters

Urnebesne kazne Stivena Džerarda



Zabranjeno je i hodati bos posle tuširanja, a kazna za taj prekršaj je takođe 119 evra.

Jedno od brojnih pravila odnosi se i na crveni karton. Svaki fudbaler Aston Vile koji bude isključen na utakmici dužan je da izvede kompletan tim na ručak u roku od četiri nedelje. A u slučaju da neko zaboravi da donese tortu za rođendan, plaća 50 funti po danu... 

Igrač koji bude proglašen za najgoreg u nekoj igri na treningu (na osnovu glasova iz pobedničkog tima), naredne sedmice nosi majicu sa natpisom „Bio sam najgori na treningu“.

Ekipa Aston Vile minule sezone zauzela je 14. mesto u Premijer ligi sa 40 bodova.

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija