• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

19:10 >> 16:44

SRBIN ODUŠEVIO OSTRVO! Svi pričaju o SINU ZVEZDINE LEGENDE!

printscreen

Fudbal

SRBIN ODUŠEVIO OSTRVO! Svi pričaju o SINU ZVEZDINE LEGENDE!

Podeli vest

Srpski fudbaler Stefan Bajčetić oduševio je fudbalske stručnjake igrama u dresu Liverpula

Polako, ali sigurno se još jedan srpski fudbaler probija u sam vrh! Stefan Bajčetić, sin nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Srđana, ovog leta dobio je šansu u prvom timu Liverpula, a mladi reprezentativac naše zemlje koristi je na najbolji mogući način. Salva pohvala stiže na njegov računa, a sada je jedan tekst u ostrvskim medijima posvećen njemu. 

- Podseća na Fabinja po sposobnosti čitanja igre, ali poseduje eleganciju Alkantare u dodavanje lopte. Uopšte nije čudo što ga je Jirgen Klop poveo na predsezonsku turneju, jedino je čudo što se ovako brzo uklopio. Od prvog minuta delovao je oštro i sigurno pored svih tih igrača sa internacionalnim iskustvom - stoji na startu teksta. 

 

 

Bajčetić je u Liverpul stigao kao centralni defanzivac, ali su treneri u omladinskom pogonu Redsa uspeli da ga prekomanduju u vezni red. Tokom utakmice sa Salcburgom ostvario je neverovatne brojke. 

- Utakmica sa Salcburgom bila je možda najbolja demonstracija njegovog kvaliteta. Kontrolisao je igru, istakao se veštinom u posedu i u zaustavljanju protivničkih napada.

Ovog leta, Liverpul nije uspeo da dovede Čuamenija, i u odsustvu Fabinja tim Jirgena Klopa ume da bude veoma ranjiv, ali u Bajčetiću imaju pravo zlato. Baš kao što je nedolazak Branta otvorio vrata Salahu, neuspešan angažman Vernera omogućio Žoti da postane zvezda tima, tako je i propuštena prilika sa Čuamenijem pomogla da se otkrije jedna veoma dobra alternativa - stoji u nastavku. 

Teško je očekivati da će Stefan Bajčetić tokom sezone dobiti mnogo prostora u Liverpulu budući da Redsi žele trofeje i titule, ali ne bi bilo prvi put da Jirgen Klop rizikuje sa "klincem" i dobije ogroman kvalitet! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija