• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.07.2022

17:40

PARTIZAN JOŠ UVEK ČEKA! Almerija na sve načine ŽELI DA SAČUVA SADIKA, OGLASIO SE TRENER!

Fudbal

PARTIZAN JOŠ UVEK ČEKA! Almerija na sve načine ŽELI DA SAČUVA SADIKA, OGLASIO SE TRENER!

Podeli vest

Nekadašnji napadač Partizana, Umar Sadik se istakao u prethodnoj sezoni u Almeriji, sa kojom je stigao do plasmana iz Segunde u LaLigu

Interovanje za reprezentativca Nigerije je poraslo nakon fantastične sezone u timu koji je sada već postao prvoligaša.

Priča se da je prošlogodišnji polufinalstia Lige šampiona, Viljareal koji će vrlo moguće prodati Arona Danžumu, tako da u Sadiku vidi idealno zamenu.

Spominje se obeštećenje između 20.000.000 i 25.000.000 evra, što raduje i čelne ljude  Partizana, budući da će imati 10 odsto od naredne prodaje Sadika, minus 500.000 evra koliko iznosi 10 odsto od već plaćenih 5.000.000 crno-belima.

Foto: Starsportphoto

Umar Sadik

Ipak, trener Almerije, Rubi želi da njegov golgeter osta u klubu, iako je svestan da su šanse za njegov odlazak sve izglednije.

- San stručnog štaba je da Sadik ostane deo tima i predvodi napad Almerije u Primeri, jer mislimo da bi njegov učinak mogao biti bolji nego u Segundi. Imaće više prostora i mogućnosti za sprint, i nanosiće više štete protivničkim odbranama - rekao je on.

Dodao je da klub razume ako Sadik ode iz finansijskih razloga.

- Mislim da bi mogao da ostane u klubu, ali ako ne bude tako i ode, to je zbog ekonomskih razloga koje klub razume, jer mogu da budu od pomoći i donesu obostrano zadovoljstvo - istakao je Rubi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija