• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

12:32

EVO RONALDA! OGLASIO SE, POTKAČIO NAVIJAČE, ALI I NJIH! Samo lažima o meni možete da privučete pažnju!

reuters

Fudbal

EVO RONALDA! OGLASIO SE, POTKAČIO NAVIJAČE, ALI I NJIH! Samo lažima o meni možete da privučete pažnju!

Podeli vest

Ćuti, ćuti, pa se oglasi! Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo reagovao je na najnovije prozivke od strane navijača Atletiko Madrida.

Ispod fotografije na kojoj se vidi baner sa porukom "CR7 nije dobrodošao", Ronaldo je postavio niz smajlija.

Tu, međutim, nije kraj. Portugalski reprezentativac se nije zaustavio na tome, već je potkačio" i medije, očigledno nezadovoljan kako mediji izveštavaju o njemu ovog leta.

Još početkom meseca je objavljeno kako je poručio upravi kluba da mu je namera da napusti klub jer želi da nastavi da se takmiči u Ligi šampiona.

Međutim, njegov agent Žorž Mendeš do sada nije uspeo da mu nađe klub, a Junajted je ostao pri stavu da on nije na prodaju.

"Nemoguće je da se bar jedan dan ne priča o meni. Inače štampa ne bi zaraživala. Znate da ako ne lažete, ne možete da privučete pažnju medija. Nastavite tako, možda jednog dana i objavite neku tačnu vest", poručio je Ronaldo medijima..

Poslednje informacije su da ga Mendeš sad nudi Sportingu iz Lisabona, u kom je počeo karijeru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17