• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

15:21

POČINJE PRVA LIGA SRBIJE! Klubovi DUGO NISU BILI JAČI! Ko ima najveće šanse za ulazak u elirni rang? (ANKETA)

printscreen

Fudbal

POČINJE PRVA LIGA SRBIJE! Klubovi DUGO NISU BILI JAČI! Ko ima najveće šanse za ulazak u elirni rang? (ANKETA)

Podeli vest

Došlo je vreme da se lopta zakotrlja i u Prvoj ligi Srbije! Čini se da davno ekipe nisu bile jače u ovom rangu takmičenja, sve vrvi od superligaških igrača i nema sumnje da nas očekuje uzbuljiva sezona

Utakmice prvog kola raspoređene su na subotu, nedelju i ponedeljak, a prvi mečevi igraju se prvog dana vikenda od 17.30 časova u Beogradu, Inđiji, Sremskoj Mitrovici i Gornjem Milanovcu.

Utisak je da su se mnogi članovi drugog po jačini fudbalskog ranga u Srbiji sjajno pojačali ili zadržali proverene igrače, pa je tako primera radi Železničar iz Pančeva u svoje redove doveo prekaljene igrače poput Marka Jovanovića i Obire Odite.

 

Zvezdina filijala Grafičar u timu ima Filipa Kasalicu, Andriju Kaluđerovića i Luisa Ibanjeza...

 

RFK Novi Sad 1921 mesto u Prvoj ligi Srbije je obezbedio fuzijom Novog Sada i gradskog rivala Proletera, koji je prošle sezone ispao iz elitnog ranga domaćeg fudbala kao i Metalac. U Novom Sadu su igrači poput Branislava Jovanovića, Brane Milođevića i Vladana Milosavljeva, a nedavno su pristigli i igrači koji su velika pojačanja Srđan Vujaklija i Miloš Radivojević.

 

 

I IMT se odlično pojačao, pa su na Novi Beograd stigli fudbaleri poput Marka Blažića i Uroša Ćosića-

 

U OFK Vršcu između ostalih igraju Aleksandar Lazevski, Filip Stanisavljević, Ognjen Ilić...

 

Nema šta, konkurencija će biti paklena! U subotu IMT igra protiv Novog Sada, Inđija protiv OFK Vršac, Radnički protiv Slobode, a Metalac protiv novobeogradskog Radničkog.

Anketa

 

U nedelju su na programu dueli Loznica - Jedinstvo Ub i Mačva - Grafičar, jedini meč prvog kola u kom je gost blagi favorit.  

Dve utakmice na programu su i u ponedeljak. Železničar iz Pančeva u sezonu kreće utakmicom sa Zlatibor Čajetinom na svom terenu, a u drugom meču sastaju se Rad i Trajal iz Kruševca, uz prenos na TV Arena Sport. 

Podsetimo, novajlije u drugoligaškom karavanu su Jedinstvo Ub, OFK Vršac i kruševački Trajal. Dve prvoplasirane ekipe na kraju sezone sele se u Mozzart Bet Superligu, dok će treći i četvrti na tabeli probati da se domognu višeg ranga kroz baraž sa 14. i 13. na superligaškoj tabeli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NOVOSAĐANI SE NE ŠALE! Stigao doskorašnji kapiten Rada!
Fudbal

NOVOSAĐANI SE NE ŠALE! Stigao doskorašnji kapiten Rada!

Novoosnovani fudbalski klub RFK Novi Sad takmičiće se naredne sezone u Prvoj ligi Srbije, a uprava kluba je rešila da dovede u svoje redove proverene igrače koji i te kako mogu da doprinesu u ostvarenju ciljeva. Još jedan u nizu velikih pojačanja je doskorašnji defanzivcac Rada, Miloš Radivojević

18.07.2022

18:35

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija