• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.07.2022

16:01

PLAĆEN CEH KATASTROFI! Bivši saradnik Dejana Stankovića DOBIO OTKAZ!

Fudbal

PLAĆEN CEH KATASTROFI! Bivši saradnik Dejana Stankovića DOBIO OTKAZ!

Podeli vest

Fudbaleri Malmea eliminisani su iz kvalifikacija za Ligu šampiona od litvanskog Žalgirisa na svom terenu, što je bio razlog da se uprava švedskog kluba rastane sa dosadašnjim trenerom Milošem Milojevićem

Samo tri dana posle ispadanja iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Žalgirisa u drugom kolu, Malme se zahvalio na saradnji treneru Milošu Milojeviću.

Srpski stručnjak je pretrpeo katastrofu od Litvanaca, koja je razbesnela sve u klubu, zbog čega je tokom dana dogovoren sporazumni raskid. Najbolji klub Švedske već je krenuo u potragu za njegovim naslednikom, pa dok se ne pronađe novi trener, ekipu će voditi Andreas Georgson, koji je od prvog januara postavljen na mesto rukovodioca prvog tima, dok je pre toga bio pomoćni trener u Arsenalu.

Osim šokantnog ispadanja u kvalifikacijama za elitno takmičenje od rivala kome je prolaz u treće kolo najveći uspeh ne samo u klupskoj, već i u istoriji litvanskog fudbala, Malme ima problema i u nacionalnom šampionatu. Iako brani titulu, ovaj klub zauzima tek peto mesto na tabeli, ali ako je za utehu sa samo tri boda kaskanja za liderom Đurgardenom.

Bivši trener u stručnom štabu Crvene zvezde je u Malme stigao na početku godine, posle napetog rastanka sa Hamarbijem u kojem je proveo 11 meseci. Prethodno je godinu i po dana bio Stankovićev pomoćnik na Marakani, pre nego što je odlučio da se vrati samostalnom radu. Sa Malmeom je osvojio Kup Švedske.

Foto: Starsportphoto©

Miloš Milojević

Prvak ove skandinavske države nastaviće takmičenje u trećoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, dok je Litvanski klub osim istorijskog plasmana u narednu fazu, zakazao duel sa norveškim Bodeom u istoj fazi kvalifikacija za Ligu šampiona. Norvežani su u revanšu deklasirali sa 8:0 Linfild iz Severne Irske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!
Kolumne

Tekst koji morate pročitati: Belim lukom na litijum!

Politički filozof Dragoljub Kojčić poručio je u svojoj kolumni da, umesto da misija opozicije bude doprinos napretku nacije u svakom smislu, od ekonomskog do obrazovnog i kulturnog, ona nas vraća u predracionalno stanje, ne nudeći utemeljenu metodologiju koja bi se primereno bavila litijumom i eventualnim rizicima.

01.09.2024

09:36

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija