• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

07:56

STRAVA I UŽAS! Bombaš samoubica se RAZNEO na stadionu! Stradalo najmanje 19 ljudi! (VIDEO)

printscreen Twitter

Fudbal

STRAVA I UŽAS! Bombaš samoubica se RAZNEO na stadionu! Stradalo najmanje 19 ljudi! (VIDEO)

Podeli vest

Kriket meč na stadionu u Kabulu prekinut je zbog eksplozije bombe

Užasne scene viđene su u Kabulu, gde se prema prvim informacijama bombaš samoubica razneo na tribinama i prilikom eksplozije ubio je najmanje 19 navijača.

Igrao se kriket meč u okviru takmčenja T20 u državnoj ligi, koji je održan na Internacionalnom kriket stadionu u Kabulu.

Prema navodima lokalnih zvaničnika, povređena su četiri lica i niko nije nastradao, ali generalni sekretar Ujedinjenih nacija, Antonio Gutereš, naveo je u svom tvitu da je usled terorističkog napada preminulo najmanje 19 civila.

Gutereš je takođe istakao da su napadi na civile i civilne objekte strogo zabranjeni prema međunarodnom humanitarnom pravu.

 

Portparol talibana, Kalid Zadran, izjavio  je Rojtersu da je utakmica prekinuta na neko vreme, ali da je nakon čišćenja terena ponovo nastavljena.

Pogledajte i snimak sa same utakmice gde se vidi komešanje na tribinama posle eksplozije:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija