• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.07.2022

14:10

TSC PRED VELIKIM IZAZOVOM! Lazetić otkrio šta je DOBAR MOMENAT!

Starsportphoto

Fudbal

TSC PRED VELIKIM IZAZOVOM! Lazetić otkrio šta je DOBAR MOMENAT!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a gostovaće u nedelju ekipi Radničkog iz Niša, u meču četvrtog kola Super lige Srbije

Trener kluba iz Bačke Topole Žarko Lazetić izjavio je da se njegova ekipa nalazi u dobroj formi, kao i da će pokušati da odigra najbolji mogući meč sa niškim Radničkim i dođe do bodova

- Mi smo imali celu nedelju za pripremu i u dobrom smo momentu. Pokušaćemo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da na tom teškom gostovanju izvučemo bodove kao protiv Čukaričkog i Partizana - rekao je Lazetić.

TSC je trenutno peti na tabeli Super lige Srbije sa pet bodova, dok je Radnički 14. sa jednim bodom iz dve utakmice.

Lazetić je istakao da će njegovom timu ovo biti treće gostovanje u prve četiri utakmice i da ih ponovo očekuje "derbi" meč.

- Sa protivnikom imamo iskustvo iz prošle polusezone kada smo igrali meč koji je odlučivao o odlasku u Evropu. Bili su bolji i nadmudrili nas - dodao je on.

Foto: Starsportphoto©

fudbaleri TSC-a

Topolčani su iznenadili Partizan u prošlom kolu i remizirali bez golova u Humskoj (0:0), dok šef struke Vojvođana smatra da je Radnički promenio tim u odnosu na prošlu sezonu, a da ekipu sa klupe vodi izvanredni stručnjak Tomislav Sivić.

- Ni Partizan nije uspeo da ih pobedi, protiv njih su igrali izuzetno agresivno i očekujemo da će takvi biti takvi i sa nama. Imali su težak raspored, i posle poraza u Evropi (eliminisani u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Gzire) želeće da se iskupe protiv nas, pogotovu jer igraju kod kuće - napominje Lazetić.

Golman TSC-a Veljko Ilić smatra da ako tim uđe motivisano u utakmicu kao protiv Partizana (0:0), ima šansu da dođe do pozitivnog rezultata.

- Lično sam zadovoljan što smo na tri teška meča primili samo jedan gol. Mnogo mi je značila pomoć ekipe i nadam se da će i predstojeća utakmica biti dobra kao prethodne - istakao je Ilić.

Meč između Radničkog iz Niša i TSC-a na programu je u nedelju od 18.55.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)
Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva! (VIDEO)

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona "Rafal". Na ovu temu u "Info jutru" govorio je politikolog Ognjen Gogić.

06.05.2024

12:56

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! (VIDEO)
Live TV

Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i BiH! (VIDEO)

Već mnogo decenija nad srpskim narodom sprovode se zločini. Ipak, u Međunarodnoj zajednici, Srbi su predstavljeni kao zločinci i jednin krivci za ratove na Blakanu. Srpske žrtve se unižavaju, dok se veličaju hrvatski i muslimanski zločinci. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Miodrag Linta, predsednik Saveza Srba iz regiona.

06.05.2024

10:33

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija