• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

09:10 >> 23:31

TRANSFERI (31. JUL)!  Juventus nije odustao od Kostića, Nađ najbliži klupi Partizana!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (31. JUL)! Juventus nije odustao od Kostića, Nađ najbliži klupi Partizana!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽIVO

23:31 - Mladi štoper Čelsija Etan Ampadu posle epizode u Veneciji mogao bi narednih godinu dana da provede u Speciji. 

22:22 - Bajern iz Minhena dogovorio je dolazak Desire Segbe. Reč je o reprezentativcu Benina i najboljem prijatelju Sadia Manea, a on će nastupati za drugi tim Bavaraca. Nemački mediji prenose da je reč o dogovoru između Manea i Bajerna.  

21.51 - Njukasl je nedavno ponudio 40.000.000 evra Lesteru za Džejmsa Medisona, a strateg Lisica Brendan Rodžers rekao je da vezista neće napustiti King Pauer stadion ovog leta. 

21:10 - Sa oduševljenjem je dočekan Luis Suarez u svom Nasionalu! 

20.50 -Mladi golman Crvene zvezde Miloš Gordić karijeru bi mogao da nastavi u taboru AEK-a iz Larnake

Status Miloša Gordića na Marakani je jasan - perspektivni golman je u ovom momentu višak u taboru Crvene zvezde, a prema saznanjima "Mozzart sporta", on bi karijeru mogao da nastavi na Kipru. Ni manje ni više nego u taboru narednog rivala Partizana - AEK-u iz Larnake! 

Opširnije pročitajte OVDE.

20.20 -Kepa Arizabalaga i dalje je prvi pik Napolija , a pored njega želja je i Kevin Trap golman Ajntrahta.

19.50 - Čelsi želi da dovede Denzela Damfris iz Intera, čelnici Intera razmišljaju o potencijalnoj zameni za reprezentativca Holandije.

Foto: Tanjug/AP

Denzel Damfris

19.30 - U toku je sastanak čelnika rimskog kluban i predstavnika golmana Specije Ivana Provedela. Ideja da do sporazuma dođe još noćas. Na stolu je petogodišnji ugovor vredan 1.300.000 evra po sezoni.

19:08 - Julijan Vajgl je na izlaznim vratima Benfike, za njegove usluge zainteresovan je Fejenord. 

18:51- Frenki De Jong pregovara sa Čelsijem i čini se da će Plavci realizovati još jedan veliki transfer ovog leta. 

Foto: AP/Photo

Frenki De Jong

18.20 -  Bivši kapiten i sportski direktor crno-belih, Albert Nađ ima najveće šanse da nasledi Iliju Stolicu. Odluka pada danas na sastanku Upravnog odbora, a kandidati su još Igor Duljaj i Savo Milošević.

Foto: FK Partizan

Albert Nađ

Fudbaleri Partizana definitivno će danas dobiti novog trenera, a najveće šanse da nasledi Iliju Stolicu (44) ima Albert Nađ (47), saznaje Informer!

Više pročitajte OVDE.

17. 46. - Srpski reprezentativac Filip Kostić ponovo je blizu dogovora sa Juventusom

Srpski reprezentativac Filip Kostić ponovo je na radaru Juventusa, prenose italijanski mediji. Iako je delovalo da od dolaska levog beka u Torino nema ništa, došlo je do novog preokreta, a Stara dama rešenija je nego ikada da angažuje momka iz Kragujevca. 

Foto: Tanjug

Filip Kostić

Više pročitajte OVDE.

17.30 - Jedna od jeftinijih opcija o kojima razmišljaju u Torinu je Danijele Verde, ofanzivac Specije. Za sada nema konkretnijih koraka Stare dame...

17:02 - Lautaro Martinez mogao bi da zameni Roberta Firmina u Liverpulu. Šuška se da su Redsi za Argentinca spremili 80.000.000 evra!

Foto: Tanjug

Lautaro Martinez

16:40 - Čelnici Borusije iz Dortmunda stigli su u Italiju na pregovore sa Veronom, a tema je Čolito Simeone! Naime, Milioneri žele da ojačaju napad nakon što je Sebastijanu Aleu dijagnostikovan tumor prostate. 

16.06 - Emirhan Ilkan je na korak do Torina. Ceo transfer igrača rođenog 2004. godine trebalo da košta 4.500.000 evra, a Bešiktaš će zadržati pravo na 20 posto novca od naredne prodaje.

16.01 - Čelnici Barselone postigli su dogovor sa Mančester sitijem o prelasku Portugalca Bernarda Silve u katalonski klub, ali transfer još nije realizovan zbog Frenkija de Jonga, prenose španski mediji. Barselona se dogovorila sa Sitijem da plati obeštećenje engleskom klubu od 80 miliona evra, dok je Bernardo Silva postigao dogovor u vezi ličnih uslova ugovora sa ekipom sa "Nou Kampa".

Španski mediji tvrde podsećaju da Barselona prvo mora da proda De Jonga da bi Silva prešao u katalonski klub. Holandski fudbaler ne želi da napusti Barselonu iako je sve bilo dogovoreno sa Mančester junajtedom.

15.45 - Ostrvski mediji javljaju da bi Adama Traore mogao da završi u Čelsiju. Ovaj fudbaler se vratio u Vulverhempton posle šestomesečne pozajmice u Barseloni, koja je odbila mogućnost da ga otkupi za 30 miliona evra.

Ipak, Adama je blizu odlaska, jer ulazi u poslednju godinu ugovora i Vulvsi žele da zarade od njegove prodaje.

15.20 - Štoper Empolija Matija Viti (20) seli u Nicu za 15.000.000 evra, bonusi su uračunati, javlja Đanluka di Marcio.

14.55 - Idrisa Gej je sve bliže povratku u Everton iz Pari Sen Žermena. 

14.43 - Barselona pokušava da se reši Martina Brajtvajta. Tražila je kupca, ali nije imala sreće, a kako piše Mundo Deportivo, ponudila mu je da raskinu ugovor. Isti izvor navodi da je Danac blizu toga da prihvati ponudu jer će mu Barselona platiti da ode.  Stigao je na "Nou Kamp" u zimu 2020. godine za 18 miliona evra, a mnogi fanovi smatraju da je jedan od najlošijih napadača koji su ikad nosili dres Blaugrane.

 

 

14.36 - Zvanično, hrvatski defanzivac Domagoj Vida novi je član atinskog AEK-a. Potpisao je dvogodišnji ugovor sa Atinjanima, a zarađivaće 1.5 miliona evra po sezonu plus bonuse.

 

14.25 - Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti prati šta se dešava u Barseloni. Izjavio je da poštuje ekipu Barselone, koja je najavila borbu za trofeje u predstojećoj sezoni, prenose španski mediji. Real nije bio previše aktivan u prelaznom roku, dok je Barselona iako ima finansijske probleme angažovala Roberta Levandovskog, Andreasa Kristensena, Frenkija Kesija i Rafinju.

- Ništa me više ne čudi u fudbalu. Oni slažu vrhunski tim, ali ja se brinem samo za svoj. Poštujemo Barselonu - rekao je Anćeloti.

14.06 -  Menadžer Arsenala Mikel Arteta izjavio je da želi da londonski klub do kraja prelaznog roka angažuje još najmanje dvojicu fudbalera, prenosi "Skaj sport". Arsenal je potrošio 120 miliona funti na petoricu novih fudbalera. Londonski klub se nalazi na trećem mestu na listi klubova, koji su najviše potrošili u letnjem prelaznom roku.
- Ako tržište dozvoli dovešćemo još dva pojačanja. Želimo da dostignemo savršen balans u ekipi i da sprovedemo plan zacrtan na početku prelaznog roka. Hoćemo li uspeti ili ne, druga je priča - rekao je Arteta.

13.50 - Čelsi završava posao oko supertalentovanog golmana Gabrijela Slonine (18). Amerikanac će uskoro stići na "Stamford Bridž", a Čikago Fajer će da inkasira preko 14.000.000 evra.

13.26 - Notingem Forest je ostvario 12. transfer u ovom prelaznom roku. Za 13.000.000 evra iz Štutgarta je stigao defanzivni vezista Orel Mangala. 

 

 

13.05 - Adrijano Galijani je kontaktirao Arsenal i hoće da dovede Pabla Mariju u Moncu. Španac je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Udinezeu.

12.19 - Lajpcig je ozvaničio transfer Davida Rauma koji je potpisao ugovor do 2027. godine. Ne zna se još suma obeštećenja koje će pripasti Hofenhajmu, a ono, navodno iznosi između 26.000.000 do 30.000.000 evra.

 

 

12.15 - Karlo Anćeloti je još jednom poručio Alvaru Odriozoli i Marijanu Dijazu da ne računa na njih i da potraže nove klubove.

12.00 -  Fudbalski klub Čelsi ponudio je madridskom Realu nemačkog reprezentativca Tima Vernera (26), prenose španski mediji. Čelsi je pre dve godine doveo Vernera iz Lajpciga za 53 miliona evra, ali nemački napadač nije opravdao očekivanja navijača londonskog kluba, kao i uložen novac. On je za dve godine u Čelsiju odigrao 89 utakmica i postigao je 23 gola. Španski mediji navode da londonski klub želi što pre da se reši nemačkog napadača, ali odgovor Reala još nije stigao.

11.42 - Roma još uvek nije završila prelazni rok. Uveliko se pregovara sa Pari Sen Žermenom oko Žoržinja Vanjalduma. Roma pregovara i sa Andreom Belotijem i Italijan bi bio alternativa za Ejbrahama koji ne može da vuče tim tokom čitave sezone kao najistureniji.Pominje e i štoper Fejenorda Markos Senesi. U pitanju je 25-godišnji Argentinac, koji je pre tri godine stigao iz San Lorenca.

11.39 -Predsednik Bajerna Oliver Kan potvrdio je dak klub neće dovoditi napadača do kraja prelaznog roka. Tinejdžer Matis Tel bi trebalo da dobije značajnu minutažu, računa se i na Čupa Motinga, Džamala Musijala. 

11.09 - Slaven Bilić bi mogao da postane novi trener Olimpijakosa i da na trenerskoj poziciji zameni Pedra Martinsa. Ali, nije jedini kandidat, jer se pominje i naš Mako Nikolić i  Italijan Roberto De Zerbi.

Foto: ap photo

Marko Nikolić

11.07 - Mladi štoper Leni Lakroa (19) uskoro potpisuje ugovor sa Benfikom. On je stigao iz Meca a posle ovog transfera francuski klub će biti bogatiji za 1.000.000 evra.

 

10.40 - Benfika hoće da se ratosilja Julijana Vajgla za kojeg postoji interesovanje iz Bundeslige. U igri za ovog vezistu su, navodno, Borusija Menhengladbah i Ajntraht iz Frankfurta...

 

10.23 - Torino bi Alekseja Mirančuka iz Atlante i već traži rešenje kako to da uradi. Jedna od opcija je pozajmica uz pravo otkupa u visini od 12.000.000 evra. Očekuje se da će Rus već početkom nedelje da stigne među bikove.

 

10.02 - Izgleda da je Lajpcig trenutno najbliži Timu Verneru, ali Miror piše da Njukasl pregovara sa Čelsijem oko transfera nemačkog špica...

 

09.42 - Juventus je "napao" Atalantinog fudbalera Luisa Murijela i kako piše torinski "Tutosport" već je napravljen inicijalni kontakt.

 

09.31 - Grci najavljuju transfer Rubena Semeda u katarski Al Duhalil. Sport 24 javlja da bi Portugalski štoper mogao Olimpijakosu da donese 3.500.000 evra i 50 posto novca od naredne prodaje, a u novom klubu za tri godine zaradiće ukupno 9.000.000 evra.

 

09.15 - Žoržinjo Vajnaldum želi u Romu pa je spreman da pristane na smanjenje plate, piše rimski Korijere delo Sport. Holanđanin u Pari Sen Žermenu ima 9.000.000 evra godišnje, što je skoro duplo više od Rominog maksimuma za zarade igrača koji iznosi 5.000.000. Vajnaldum je spreman da se odrekne bonusa kao i da pristane na nekoliko miliona manju platu od trenutne uz uslov da ugovor važi do 2025. godine.

Foto: reuters

Žoržinjo Vajnaldum

09.12 - Argentinski mediji pišu da se urugvajski golgeter Edinson Kavani  dogovorio sa Bokom Juniors o svim uslovima četvoromesečnog ugovora i da je preostao još samo potpis dve strane

 

09.11 - David Raum uskoro iz Hofenhajma prelazi u Lajpcig. Iznos odštete još nije poznat, ali nemački mediji najavljuju da će biti manja od 30 miliona evra.

 

09.10 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija