• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.07.2022

17:50

NE ŽELIM DA ME POREDE SA BENZEMOM! Levandovski o novim izazovima:  Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub

USA Today/Kevin Jairaj

Fudbal

NE ŽELIM DA ME POREDE SA BENZEMOM! Levandovski o novim izazovima: Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub

Podeli vest

Novi fudbaler Barselone Poljak Robert Levandovski govorio je o napadaču Real Madrida Karimu Benzemi

Poljski golgeter Robert Levandovski je pre dve nedelje stigao u Barselonu iz Bajerna.

Španski mediji su već počeli da pričaju o potencijalnoj bitci Karima Benzeme i Roberta Levandovskog za najboljeg strelca Lalige.

- Benzema je izvanredan igrač. Pokazao je to igrama prošle sezone u Ligi šampiona kada je sa Realom izbacio PSŽ, Čelsi i Mančester siti. U La ligi je 10 ili čak 12 godina - ne znam pouzdano. Benzema savršeno poznaje ovu ligu, a u LŠ je dokazao da je jedan od najboljih igrača na svetu - rekao je Levandovski.

Foto: USA Today

Robert Levandovski

Progovorio je i o novim izazovima koji ga čekaju u dresu "katalonskog giganta".

- Smatram da je odlično što ima toliko dobrih napadača u La ligi. Navijačima i gledaocima će biti zanimlljivije. Ne želim da se u ovom trenutku uporedjujem s Benzemom. Čeka me novi izazov koji prihvatam, a on je ikona dugi niz godina u La ligi. U prošloj sezoni je pokazao koliko je stvarno dobar - istakao je fudbaler Barselone.

Levandovski još nije postigao gol u dresu katalonskog kluba.

- Najvažnije mi je kakav ćemo rezultat postići kao klub. Kako ćemo igrati, da li ćemo ići iz pobede u pobedu? To je moj cilj - zaključio je poljski reprezentativac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija