• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2022

23:04

ČUKARIČKI NAOŠTREN ZA TVENTE! Badamosi nastavio TEROR i ZAPRETIO Holanđanima!

Starsportphoto

Fudbal

ČUKARIČKI NAOŠTREN ZA TVENTE! Badamosi nastavio TEROR i ZAPRETIO Holanđanima!

Podeli vest

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Mladost GAT sa 0:2 (0:1) u četvrtom kolu Superlige Srbije

Pobeda protiv Rasing Uniona dala je Čukaričkom vetar u leđa, a moć Brđana danas je na svojoj koži osetila novosadska Mladost. Četa Dušana Kerkeza upisala je novu pobedu, a njoj je kumovao Mohamed Badamosi sa dva gola - 0:2 (0:1). 

Stigao je napadač iz Gambije kao veliko pojačanje na Banovo brdo, ali je nakon prva dva kola okarakterisan kao "promašaj". Ipak, Badamosi je protiv Rasinga najavio velike stvari u dresu Čukaričkog, a danas protiv Mladosti potvrdio da se radi o klasnom napadaču. 

Foto: Starsportphoto

Badamosi je doneo prednost Brđanima u 43. minutu, a potom u 73. postavio konačan rezultat. Čukarički je vezao i treću pobedu u Superligi Srbije i u sjajnom raspoloženju čeka duel protiv Tventea u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija koji je na programu u četvrtak. 

U drugom meču današnjeg dana Kolubara je na svom terenu savladala Mladost iz Lučana - 3:2 (2:1). Domaćin je preko Filipovića poveo u devetom minutu, a da Kolubara može do pobede potvrdio je svojim golom Nemanja Milojević sredinom prvog poluvremena. Ipak, pre odlaska na odmor David Dunđerski je uspeo da smanji zaostatak svog tima. 

Mladost je uspela da se vrati u meč preko Jojića koji je u 75. poravnao rezultat, ali je usledio hladan tuš. Naime, Nemanja Milojević je dvojim drugim golom na meču doneo sva tri boda Kolubari u 82. minutu. 

SUPERLIGA SRBIJE, ČETVRTO KOLO

Petak

Novi Pazar - Partizan 1:0 (1:0)
Mijić 24 pen

Crvena zvezda - Radnik 6:0 (1:0)
Ivanić 12, Kangva 64, Katai 71, Pavkov 76, Kanga 83, Bukari 84

Subota

Radnički Kragujevac - Vojvodina 0:2 (0:0)
Simić 62, Malbašić 85

Napredak - Javor 2:4 (0:1)
Bastajić 80, 87p - Dukure 29, Gojković 46, Gigić 61, Kembel 67

Spartak - Voždovac 3:0 (1:0)
Todoroski 33, Srećković 67, Obradović 78

Nedelja

Radnički Niš - TSC 0:3 (0:0)
Stanojev 46, Vukić 77, Ćalušić 90

Kolubara - Mladost Lučani 3:2 (2:1)
Filipović 9, Milojević 35, 82 - Dunđerski 44, Jojić 75

Mladost GAT - Čukarički 0:2 (0:1)
Badamosi 43, 73

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija