• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2022

00:09

SKANDAL NAD SKANDALIMA U SUPERLIGI! Fudbaler Radničkog pesnicama udarao protivnika usred meča!  (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SKANDAL NAD SKANDALIMA U SUPERLIGI! Fudbaler Radničkog pesnicama udarao protivnika usred meča! (VIDEO)

Podeli vest

Neverovatna scena viđena je na utakmici Radnički Niš - TSC (0:3)! Fudbaler Radničkog iz Niša Aleksandar Pejović pesnicom je usred meča tukao rivala

Aleksandar Pejović isključen je sa utakmice protiv TSC-a jer je tokom utakmice udarao pesnicom rivala, igrača TSC-a Stojića, pa mu je sudija Miloš Milanović apsolutno opravdano pokazao crveni karton u 65. minutu.

Tuča usred meča

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od TSC-a u četvrtom kolu sa 3:0, ali je utakmicu obeležio sraman potez kapitena Radničkog Aleksandra Pejovića. 

Posle prvog poluvremena nije bilo golova, a Stanojev je na početku drugog dela igre zatresao mrežu domaćina. Usledila je nervoza u redovima Nišlija,  a sve je eskaliralo u 63. minutu.

Stojić je faulirao igrača Radničkog Arsića u 63. minutu. Kapiten Nišlija Aleksandar Pejović je prišao kako bi ubrzao izvođenje kaznenog udarca i pokušao da uzme loptu. Kako nije uspeo oborio je Stojića na zemlju i nekoliko puta ga žestoko udario pesnicom.

 

 

Sudija mu nije pokazao direktan crveni karton, već žuti koji mu je bio drugi na utakmici, pa je svakako zaradio isključenje. Drugi žuti karton u toj situaciji je zaradio Stojić zbog grubog faula.

Radnički je trenutno pretposlednji na tabeli sa samo jednim bodom na tri utakmice.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 2 godine

sad lepo suspenzija za nekoliko meseci i za klub kazna novcano nema tu puno mudrolije ,

Sportsman

pre 2 godine

Zabraniti mu bavljenje profesionalnim sportom 10 godina u Srbiji. Ako mu odgovara, posao može potražiti u inostranstvu, ako tamo takve primaju.

sledeća vest

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija