• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

07:51 >> 13:41

TRANSFERI (2. AVGUST)! Fulam ima novog golmana! Grci hoće Srbina! Čelsi već potrošio 100 miliona evra na pojačanja!

Pixabay

Fudbal

TRANSFERI (2. AVGUST)! Fulam ima novog golmana! Grci hoće Srbina! Čelsi već potrošio 100 miliona evra na pojačanja!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽIVO

23:53 - Kako javlja dobro obavešteni Đanluka di Marsio, Kremoneze je veoma blizu dogovora sa Sirilom Desersom, koga je ovog leta silno želela i Crvena zvezda. Više o tome pročitajte ovde.

23:38 - Đakomo Raspadori želi da napusti Sasuolo ovog leta. Za vezistu se interesuju Juventus i Napoli, ali u klubu iz Emilija Romanje neće ni da pregovaraju ispod cifre od 40.000.000 evra.

23:26 - Olimpik iz Marselja je na dobrom putu da angažuje Žordana Veretua iz Rome. Pregovori sa Vučicom idu u odličnom smeru za Francuze.

23:15 - Fulam je zvanično predstavio Nemca Bernda Lena, kao pojačanje ispred mreže.

 

 

23:02 - PSŽ i Everton su nastavili pregovore oko Idrise Gane Geja, a britanski Sky Sports piše da su klubovi blizu dogovora...

22:53 - Vagner Lav ne planira da se povuče! Slavni Brazilac je potpisao za Sport Resife!

 

 

22:34 - Napadač Brajtona Endi Zekiri došao je na jednogodišnju pozajmicu u Bazel!

22:22 - Đanluka Di Marcio je potvrdio da se štopera Arsenala Pablo Mari sigurno seli u Moncu. Transfer bi trebalo da bude zaključen u naredna dva dana!

22:00 - Lacio je uspeo da dovede Emersona Palmijerija na pozajmicu iz Čelsija. Rimljani su stekli pravo otkupa od 9.000.000 evra, a Brazilac je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Lionu. Od 2018. godine je član Plavaca.

21:40 - Još malo o Čelsiju. Sada su na redu odlasci, pošto je klub sa Stamford bridža pristaoMonaku pozajmi štopera Malanga Sara.

Kneževi će platiti premijerligašu 750.000 evra za pozajmicu štopera, uz opciju da ga na kraju sezone otkupe za 12.000.000 evra.

21:20 - Čelsi je predstavio i treće pojačanje u prelaznom roku.

Na Stamford bridž je stigao američki golman Gabrijel Slonina, koji je sa Plavcima potpisao ugovor do 2028. godine, ali ostaće na pozajmici u Čikago Fajeru do kraja sezone u MLS-u.

Njegovim dovođenjem u transferu vrednom 14.000.000 evra (uključujući bonuse), premijerligaš je ovog leta probio "magičnu granicu" od 100.000.000 evra.

 

 

21:00 - Konačno! Šampion Italije Milan postigao je dogovor sa Brižom oko dovođenja Šarla de Ketelarea!

 

 

Višenedeljni pregovori su najzad urodili plodom, pa su Belgijanci popustili pred naletima Rosonera.

20:51 - Bivši reprezentativac Srbije Aleksandar Prijović velika je želja poljske Legije, ali napadač po svaku cenu hoće da pređe u Panatinaikos.

20:41 - PAOK je potvrdio novo pojačanje. Među solunske Ratnike je stigao danski štoper Ivan Nezberg.

20:20 - Erik ten Hag, menadžer Mančester junajteda, uveren je da će do kraja prelaznog roka dovesti Frenkija de Jonga.

20:01 - Norič je ozvaničio četvorogodišnju saradnju sa centranim vezistom Universidad Katolike Maselinjom Nunjezom, a ne zna se za koju uslove...

 

 

 

19:40 - Kad smo već kod Remsa, Francuzi su se dogovorili i sa Arsenalom, pa će premijerligaš poslati u ovaj klub Folarina Baloguna na jednogodišnju pozajmicu.

19:20 - Postignut je dogovor Ognjena Lukića i francuskog prvoligaša Remsa! Bivši omladinac Crvene Zvezde će potpisati petogodišnji ugovor, a Radnički iz Kragujevca zaraditi 500.000 evra i procente. Više pročitajte ovde.

18:55 - Čelsi i Aston Vila postigli su dogovor oko transfera Karnija Čukvuemeke. Oba kluba su potvrdila da supertalentovani vezista u poslednjoj godini ugovora dolazi na Stamford Bridž, iako su se poslednjih dana pominjali Barselona i Milan...

18:44 - Filadelfija Union je ozvaničila svoje novo pojačanje Ričarda Odadu. Na račun Crvene zvezde leći će 200.000 evra.

 

 

18:29 - Barselona pregovara sa novopečenim premijerligašem Bornmutom, oko Neta. Brazilac je sve bliže selidbi na Ostrvo.

18:18 - Fudbalski viceprvak Engleske i Evrope Liverpul, saopštio je danas da je produžio ugovor sa portugalskim napadačem Diogom Žotom do 2027. godine. Žoti (26) je prethodni ugovor isticao 2025. godine, a Portugalac je poručio da je ponosan što će na duže staze ostati na Enfildu.

18:17 - Fenerbahče ne staje... Što se tiče pojačanja. Sad hoće Alsana Pleu iz Menhengladbah. Bundesligaški klub traži 10.000.000 evra, a francuski fudbaler zahteva godišnju platu od 3.000.000.

17:58 - Eduardo Kvarežma iz Sportinga je blizu Hofenhajma. Dva kluba su napravila dil o jednogodišnjoj pozajmici, a štoper je takođe prihvatio da se preseli u redove bundesligaša.

17:37 - Vicešampion ruske Premijer lige Soči zainteresovan je za usluge mladog Zvezdinog napadača Aleksandra Kahvića.

Foto: printscreen

Aleksandar Kahvić

17:17 - Artur Masuaku, levi bek Vest Hema stigao je na jednogodišnju pozajmicu u Bešiktaš. To je osmo pojačanje u ovom prelaznom roku kluba iz Istanbula. 

17:07 - U ponedeljak je Bolonja poslala izdašnu ponudu Genku za Džona Lusumija, ali, navodno, prema u priču bi mogao da se uključi i Marselj. Igor Tudor bi da zacementira odbranu iako je Olimpik već doveo nekoliko defanzivaca poptut Isaka Turea, Žontana Klausa, Nuna Tavareša...

16:50 - Prvo je stigao Maćesino, a onda je ugovor sa Seltom potpisao i Oskar Mingesa. Sada već bivši fudbaler Barselone dogovorio je saradnju do 2026. godine, a na račun Katalonaca uplaćeno je 2.500.000 evra. 

 

 

16:35 - Premijerligaš Lids je produžio ugovor sa napadačem Semom Grinvudom na još četiri godine, pa će na Eland roudu ostati do 2026.

 

 

16:25 - Memfis Depaj je prihvatio da napusti Barselonu godinu dana pre isteka ugovora, a za usluge Holanđanina je najzainteresovaniji Juventus.

16:10 - Mančester siti nastavlja da "pomaže" svojim filijalama, pa je u špansku Đironu poslao još jedno pojačanje.

Pre nekoliko dana Njujork Siti je u ovaj klub na pozajmicu poslao najboljeg strelca Valentina Kasteljanosa, dok su Građani isto učinili sa desnim bekom Janom Koutom. Šampion Premijer lige je ovog puta poslao Đironi venecuelanskog vezistu Janhela Ereru.

 

 

 

15:50 - Argentinski golman Agustin Marčesin novi je igrač fudbalskog kluba Selta iz Viga.

Marčesin (34) je sa članom La lige potpisao dvogodišnji ugovor. Od 2019. je branio za Porto, dok je u karijeri branio boje argentinskog Lanusa, kao i za meksičke ekipe Santos Lagunu i Ameriku.

Selta u prvom kolu španskog šampionata dočekuje Espanjol 13. avgusta.

 

 

15:15 - Čelsi je spreman da plati čak 129 miliona evra za trojicu fudbalera Intera, preneo je danas Kalčomerkato.

Reč je o štoperu Milanu Škrinijaru za kog je londonski klub navodno spremio 81 milion evra, Denzelu Dumfrisu kog su "plavci" procenili na 41 milion evra i mladom vezisti Ćezareu Kazadeju za kog bi Englezi navodno platili sedam miliona evra.

14:52 - Entoni Udža, nesuđeno pojačanje niškog Radničkog, zvanično je promovisan u Ajntrahtu iz Braunšvajga. 

14:07 - Mančester siti i Fil Foden dogovorili su novu višegodišnju saradnju. Engleski mediji pišu da će vezista staviti paraf na ugovor na pet sezona. 

13:50 - Nemački Bild tvrdi da je Lajpcig odbio 80.000.000 evra koliko je Mančester Siti ponudio za Joška Gvardiola. Supertalentovani hrvatski štoper ima ugovor do 2026. godine.

“Ekstremno nam nedostaje već osam nedelja. On je veoma važan igrač za nas”, rekao je trener Lajpciga Domeniko Tedesko posle poraza od Bajerna (3:5).

13.39 - Đenaro Gatuzo na sve načine pokušava da ubedi Artura Mela da izabere Valensiju. U Juventusu su ga otpisali.

13.26 - Štutgart je kupio nemačkog napadača iz Midtjilanda Luku Fajfera za 3.500.000 evra. Ugovor do juna 2026. godine. 

13.00 - Gotovo je! Liverpul je ozvaničio potpis Dioga Žote do juna 2027. godine!

 

 

12.40 - Zvanično! Andrija Pavlović je novi fudbaler Partizana!

 

 

 

12.30 - Španac Karlos Korberan novi je trener grčkog Olimpijakosa, objavio je taj klub. Korberan će na klupi Pirejaca naslediti Pedra Martinsa, koji je dobio otkaz nakon eliminacije u  kvalifikacijama za Ligu Šampiona od Makabija iz Haife.

Korberan je prošle sezone vodio Hadersfild u Čempionšipu i stigao do finala plej-ofa za plasman u Premijer Ligu, ali je poražen od Notingem Foresta.

12.11 - Skaj Italija prenosi da zakazan sastanak predstavnika Napolija i agenta Kepe Arizabalage oko predložene pozajmice na godinu dana.Golman će po svemu sudeći uskoro napusti Čelsi.  

 

11.53 - Lester je odbio ponudu za Džejmsa Medisona vrednu 60.000.000 evra i ne odustaje od 70.000.000. 

 

11.26 - Srpski fudbalski reprezentativac Filip Ðuričić posle četiri godine vratio se u Sampdoriju, saopštio je klub iz Ðenove. Kako se navodi, Ðuričić je potpisao ugovor do 2024, uz opciju produžetka na još jednu godinu. On se vratio u klub posle četiri sezone u Sasuolu, a prethodno je igrao Anderleht, Sautempton, Majnc, Herenven, Benfiku i Radnički iz Obrenovca. Za Srbiju je odigrao 35 utakmica i postigao četiri gola.

11.10 - Nekadašnji reprezentativac Srbije Andrija Pavlović će karijeru nastaviti u Partizanu. U poslednjih godinu dana nije dobio pravu priliku, pa je to jedan od razloga što se odlučio da traži raskid ugovora, pa stiže na Topčidersko brdo kao slobodan igrač, a potpisaće ugovor na dve godine. Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

Foto: Starsportphoto©

Andrija Pavlović je novi napadač Partizana

10.55 - Reprezentativac Norveške Fredrik Midtsjo je novo pojačanje Galatasaraja, stiže iz AZ Alkmara, već je ozvaničeno. 

10.23 -  Kasper Šmajhel je napustio Lester,  stiže na lekarske preglede u Nicu koji će biti obavljeni u narednih dan ili dva posle čega ga samo potpis deli od predstavljanja na Azurnoj obali.

10.11 - Moskovski Dinamo koji sa klipe vodi Slaviša Jokanović poslao je ponudu Montereju za štopera Cezara Monteza, potvrdio je njegov agent Anhel Rodrigez. Montez nastupa za meksički sastav već sedam godina, a tržišna vrednost mu je 7.000.000 evra.

 

09.59 - Jirgen Klop želi  novim ugovor da nagradi Dioga Žotu. Sa Ostrva stižu informacije da Liverpul uveliko radi na produžetku saradnje sa Portugalcem, koji će dobiti i bolje uslove saradnje.

Foto: AP/Photo

 

09.23 - Novi tim u Superligi Srbije je Mladost GAT, koji je odlučio da nakon samo četiri kola smeni Branka Žigića, koji više nije trener ekipe.Žigić je timom osvojio četiri boda u prva četiri kola, poražen je od Vojvodine i Čukaričkog, koji se već godinama bore za Evropu, ali to nije bilo dovoljno upravi kluba da ga zadrži na mestu trenera. Vest o smeni objavljena je na zvaničnom Instagram profilu Mladosti.

09.00 -Fudbalski klub Čelsi zainteresovan je za trojicu igrača Intera - Milana Škrinjara, Denzela Dumfirsa i Čezarea Kasadeija, koje bi platio ukupno 130 miliona evra.

08.45 - Marko Brnović, sin Branka Brnovića trenutno je na probi u Espanjolu, klubu u kome je njegov otac legenda. Marko (19) je dobio poziv Espanjola da pokaže šta ume, tako da će nakon nekoliko treninga biti procenjeno da li će ga angažovati iz Partizana.

08.32 - Mundo Deportivo piše da Miralem Pjanić ostaje u Barseloni. Iskusni vezista je spreman da smanji platu kako bi ostao u Barseloni. Selili su Miralema Pjanića ovog leta u Napoli i Juventus, još prošle sezone je išao i na pozajmicu u Bešiktaš, ali deluje da bi ovog leta mogao da ostane u Kataloniji.

08.14 Riki Puđ se dogovorio sa LA Galaksijem, uskoro bismo mogli da vidimo transfer u klub u kome igra naš Dejan Joveljić. 

08.00 - Splitski Hajduk doveo je igrača od 4 miliona evra - Čidozi Avazijem je postao novi fudbaler "Bilih". Stigao je Čidozi prvo na pozajmicu iz Boaviste, ali će hrvatska ekipa imati pravo da ga otkupi na kraju sezone. O kakvom igraču se radi govori i podatak da je prema prestižnom sajtu "Transfermarkt", njegova vrednost procenjena na 4.000.000 evra. 

07.53 - Posle povrede Pogbe i MekKenija Juventus mora da se vrati na pijacu. Prva meta je Paredes za koga PSŽ traži 20 miliona, a alternativa bivši plej kluba Miralem Pjanić. On bi mogao da stigne na pozajmicu, ali bi morao da se odrekne dela plate. Što se tiče odbrane, naš Nikola Milenković je prva opcija. Italijanski mediji prenose da se čeka prodaja Ruganija, bilo Bolonji, bilo bivšem klubu Empoliju, kako bi se otvorilo mesto za Srbina. 

Foto: Reuters

Nikola Milenković

07:53 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija