• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2022

14:44

BRĐANIMA SE CRNO PIŠE... Čukarički bez SREĆE, u Beograd stiže SRPSKA FIORENTINA predvođena JOVIĆEM!

printscreen

Fudbal

BRĐANIMA SE CRNO PIŠE... Čukarički bez SREĆE, u Beograd stiže SRPSKA FIORENTINA predvođena JOVIĆEM!

Podeli vest

Fudbaleri Fiorentine biće rivali Čukaričkom ili Tventeu u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija

Nažalost, ponovo su Crvena zvezda i Partizan "potrošili sreću" za srpske klubove, a sve se još jednom slomilo na Čukaričkom... Brđani će u slučaju da naprave veliko čudo i eliminišu Tvente u plej-ofu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv Fiorentine!

Iako je jasno da će Viola privući najviše gledalaca na Banovo brdo, u slučaju da do utakmice dođe, jasno je da u Čukaričkom nemaju mnogo razloga za zadovoljstvo. Četa Vinćenca Italijana bila je jedna od najboljih tokom prethodne sezone u Seriji A, a tokom leta se dodatno pojačala. 

Foto: printscreen

Srpsku koloniju u Toskani pojačao je Luka Jović koji je kao slobodan igrač došao iz Real Madrida, nedavno je u klub stigao i Pjerluiđi Golin iz Atalante, desni bek Dodo iz Šahtjora i vezista Rolando Mandragora pojačanje iz Juventusa. Kada se na sve to doda ono što Viola već ima u svojim redovima jasno je da Čukarički čeka vraški težak zadatak u plej-ofu. 

Viola se na međunarodnu scenu vraća po prvi put nakon sezone 2016/17. kada su eliminisani u prvom kolu nokaut faze Lige Evrope od Borusije Menhengladbah. Prodaja Dušana Vlahovića Juventusu upumpala je veliku količinu novca u kasu Fiorentine, a uprava kluba na čelu sa Rokom Komisom odmah je reagovala i formirala daleko jači sastav. 

U sastavu Fiorentine nazale se i četiri Srbina. Pored gorepomenutog Luke Jovića tu je i štoperski tandem Matija Nastasić - Nikola Milenković, kao i talentovani levi bek Aleksa Terzić. Ipak, postoji mogućnost da do potencijalnog dvomeča sa Brđanima sva trojica napuste Artemio Franki, ali je poznato da je prelazni rok varljiva kategorija i da u poslednjim momentima može doći do preokreta. 

Foto: Tanjug

Tranfermarkt Fiorentinu procenjuje na 265.000.000 evra. Najskuplji je Nikolas Gonazes 25.000.000 evra, a prate ga Dodo i Nikola Milenković procenjeni na 20.000.000 evra. U sastavu se nalazi i jedan od najboljih prošlosezonskih igrača Lige 1 Žonatan Ikone, kao i Igor. Brazilski štopre koji je izuzetno cenjen na tržištu. 

Jasno je svima - Čukarički nije imao sreće na žrebu, a u slučaju da izbore plasman u pelj-of čeka ih najteži mogući zadatak u klupskoj istoriji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija