• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

17:20 >> 16:42

TO JE NEPRIHVATLJIVO! Ronaldo je ZAVRŠIO sa Mančesterom! TEN HAG udario na Portugalca!

Tanjug/AP

Fudbal

TO JE NEPRIHVATLJIVO! Ronaldo je ZAVRŠIO sa Mančesterom! TEN HAG udario na Portugalca!

Podeli vest

Trener Mančester junajteda Erik ten Hag nezadovoljan je zbog ponašanja Kristijana Ronalda

Rat na relaciji Mančester junajted - Kristijano Ronaldo traje već danima, a čini se da je poslednja izjava Erika ten Haga potvrdila da će Portugalac napustiti Old Traford tokom leta. Holanđanin je bio besan zbog ponašanja napadača Crvenih đavola. 

Naime, Ronaldo je posle višenedeljne sage zaigrao za Mančester u prijateljskoj utakmici protiv Rajo Valjekana. Ipak, na terenu je proveo samo 45 minuta i gotovo ništa nije uradio, a nakon što je zamenjen nije sačekao da se meč završi već je odmah napustio stadion i otišao kući. 

Da stvar po Crvene đavole bude gora njegov primer sledio je i drugi Portugalac Diogo Dalo koji je takođe sa Old Tradorda otišao pre nego što je utakmica gotova. Bila je to "kap koja je prelila čašu", a Erik ten Hag nije krio nezadovoljstvo zbog ponašanja portugalskih reprezentativaca. 

- To je neprihvatljivo. Rekao sam im da je to neprihvatljivo. Mi smo tim, mi smo ekipa. Morate ostati do kraja meča - rekao je Ten Hag.

Foto: Tanjug/AP

Da nešto nije kako treba na relaciji Junajteda i Ronalda bilo je jasno od samog početka priprema. Portugalac se nije pojavio na trening kampu, potom nije putovao na turneju Crvenih đavola, ali su sa Old Traforda uporno pokušavali da "ugase požar".

Mančester junajted sezonu otvara 7. avgusta protiv Brajtona od 15 časova, a sve su prilike da u sastavu neće biti Kristijana Ronalda. Već nedeljama traju priće o njegovom odlasku sa Old Traforda, ali problem predstavlja činjenica da u ovom momentu niko nije raspoložen da angažuje portugalskog superstara...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija