• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

20:11

NAPREDAK POKAZAO ZRELOST! Uprava pružila podršku treneru! Đorđević ostaje pod Bagdalom!

Starsportphoto©

Fudbal

NAPREDAK POKAZAO ZRELOST! Uprava pružila podršku treneru! Đorđević ostaje pod Bagdalom!

Podeli vest

Dušan Đorđević ostaje trener Napretka i nakon ubedljivog poraza od Javora u četvrtom kolu Superlige Srbije

Nisu nas superligaši navikli na strpljenje, ali Napredak ide drugim smerom. Nakon slabog starta sezone pod Bagdalom je nastala panika, Čarapani nisu upisali pobedu posle uvodna četiri kola, a nakon sastanka upravnog odbora kluba donešena je odluka da Dušan Đorđević ostane na klupi Napretka. 

Iako su ambicije Čarapana bile daleko veće od trenutnog stanja na tabeli jasno je zbog čega je uprava morala da zaseda. Ipak, za razliku od većine klubova iz Superlige Srbije, čelnici Napretka rešili su da imaju strpljenja i Đorđeviću pruži još jednu šansu sa nadom da će pozitivni rezultati uskoro doći. 

- Reakcija rukovodstva kluba, posle lošeg rezultata, ali pre svega igre protiv Javora, je da jednoglasno staje uz stručni štab. Svi verujemo u kvalitet trenera, ali i igrača koje je šef izabrao. Verujemo u to da će igrači koji su došli i koji tek treba da dođu, da vrate pobedničku energiju i da ćemo ispuniti ciljeve koje smo postavili. Napredak nije klub koji će na prvoj prepreci odustati od ljudi koje je sam izabrao. Naravno da su navijači bili nezadovoljni izdanjem iz subote, ali kao što su bili uz nas u mnogo težim situacijama, zamolila bih ih da sada još jače zbijemo redove i pružimo ohrabrenje timu - rekla je Valentina Vasić na konferenciji za medije. 

Foto: Starsportphoto©

Napredak je odlučio da Dušan Đorđević ostane u Kruševcu i nastavi sa radom, a iskusni strateg počastvovan je podrškom koju je dobio od uprave kluba. 

- Podrška kluba svakako prija, a ja sam svestan da se radi o ozbiljnim ljudima u Napretku. Posle utakmice sam se obratio igračima da nije problem otići, jer to je bio gest odgovornosti. Svakako, uvek želim da se borim. Igrači su takođe svesni svoje krivice. Ako je već bilo tako kako jeste, sad treba da radimo još jače. Ja sam insistirao na dovođenju svih fudbalera ovog leta. Jedino moje opravdanje za, moram reći, sramotno izdanje protiv Javora jeste vreme. Još nisam uklopio tim po mojim zamislima. Morao sam da mešam karte. Naš najgori meč je došao onda kada je bilo najpotrebnije. Ličili smo na tim u tri utakmice, a onda se na prethodnoj raspali. Taj trenutak nas je zaboleo mnogo, sada moramo da menjamo kompletnu sliku o nama. Imamo vremena da se za to spremimo i mislim da tek sada imamo ozbiljan sastav i da ćemo to učiniti - istakao je Đorđević. 

Napredak je poražen od Vojvodine (1:0), potom je usledio remi bez golova sa Voždovcem, a nakon toga i dva vezana neuspeha. Prvi u Beogradu protiv Čukaričkog (1:0), drugi kod kuće protiv Javora (2:4). 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija