• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2022

20:57 >> 21:04

ZVEZDI SE SMEŠI PUT U IZRAEL! Makabi PREGAZIO Apolon! Jovanović ISKLJUČEN! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

ZVEZDI SE SMEŠI PUT U IZRAEL! Makabi PREGAZIO Apolon! Jovanović ISKLJUČEN! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Makabi Haife savladali su Apolon iz Limasola sa 4:0 (1:0) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona

Sve su prilike da će Crvena zvezda, ukoliko opravda ulogu favorita u savlada Pjunik u dvomeču, putovati u Izrael. Makabi Haifa je na svom terenu bio ubedljiv protiv Apolona i slavio sa 4:0 što bi, po svoj prilici, trebalo da bude dovoljno za plasman u plej-of. 

Prvo poluvreme nije nagoveštavalo da će Izraelci biti toliko ubedljivi, ali je Makabi na krilima sjajnog Ali Mohameda stigao do velikog trijumfa. Izraelski šampion je na odmoru imao minimalnu prednost posle autogola Pejbernesa iz 38. minuta. Ipak, utisak je da su dve prinudne izmene uticale na Apolon koji je u drugom delu delovao izgubljeno. 

 

 

Tek što je počelo drugo poluvreme Ali Mohamed je postigao prvi gol. Usledio je novi peh za Apolon. Vukašin Jovanović dobio je drugi žuti karton u kratkom roku te su Kiprani ostali sa igračem manje što je Makabi uspeo da iskoristi, a Mohamed je u 62. minutu najavio potpuni brodolom Apolona. 

Konačan rezultat postavio je Pjerot u 79. minutu. Iako je do konačnog plasmana Makabija u plej-of ostala još čitava utakmica na Kipru utisak je da je pobeda od 4:0 sasvim dovoljna, te da Izraelci već sada mogu da razmišljaju o dvomeču sa crveno-belima iz Beograda. 

Liga šampiona - treće kolo kvalifikacija: 

Sreda: 

Bodo/Glimt - Žalgiris  5:0 (2:0)
Vetlesen 33, Pelegrino 36, Salvesen 58, Hoibraten 61, Espejord 93

Karabag - Ferencvaroš 1:1 (1:1)
Ovusu 34 - Boli 17

Makabi Haifa - Apolon 4:0 (1:0)
Pejbejners 38ag, Mohamed 54, 62, Pjerot 79

Dinamo Kijev - Šturm Grac 1:0 (1:0)
Karavaev 28

Crvena zvezda - Pjunik 20:45


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija