• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

09:25 >> 21:19

TRANSFERI (4. AVGUST)! Tadićev Ajaks  angažovao prvog Italijana u istoriji

Fudbal

TRANSFERI (4. AVGUST)! Tadićev Ajaks angažovao prvog Italijana u istoriji

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj zatvara 31. avgusta.

Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

TRANSFERI UŽVO

23:37 - Mark Kukurelja postao je najskuplji bek u istoriji pošto je Čelsi za njega izdvojio 73.000.000 evra!

23:04 - Olvaro Odriozola nalazi se na meti Intera koji sprema zamenu u slučaju da Denzel Damfris napusti Đuzepe Meacu. 

22.47 - Kako prenose ostvrski mediji Mark Kukurelja nedavno je završio lekarske preglede u Londonu i očekuje se da ga Čelsi sutra i zvanično promoviše!

22.30 - Uprava Intera krenula je u potragu za desnim bekom, ukoliko Denzel Damfris napusti Neroazure. Kao glavna meta kluba sa "Meace" označen je Alvaro Odriozola iz Reala, međutim, Madriđani imaju poslednju reč. 

22.20 - Senegalac Bulaj Dija je blizu odlaska iz Viljareala. Tri kluba su u konkurenciji za njegov potpis, a to su italijanska Salernitana, španska Majorka i francuska Nica.

22.00 - Urugvajski Lukas Toreiro je pred promocijom u Galatasaraju. Sa vezistom je potpisan ugovor na tri godine, uz opciju automatskog produžetka na još jednu, premijerligaš Arsenal će za obeštećenje inkasirati između šest i sedam miliona evra.

21.40 - Štoper iz Argentine Ramiro Funes Mori je otišao iz Al Nasra posle samo godinu dana i potpisao za meksički Kruz Azul.

 

 

Al Nasr je od ovog transfera zaradio 1.500.000 evra na ime obeštećenja, dok je Funes Mori potpisao jednogodišnji ugovor.

21.30 - Tadićev Ajaks je angažovao prvog Italijana u istoriji Kopljanika. Reč je o doskorašnjem napadaču Pize Lorencu Luki. Radi se o jednogodišnjoj pozajmica, uz opciju kupovine.

 

 

21.10 - Atalanta je dovela Ademolu Lukmana! Obeštećenje 15.000.000 evra, ugovor na četiri godine.

20.55 - Čelsi je zvanično potvrdio da je Cezar Aspilikueta produžio ugovor na još dve godine, odnosno do juna 2024, a evo i detalja. Njegova plata će sa 180.000 otići na 215.000 evra. L

20.30 - Okser je kupio vezistu Los Anđeles Galaksija Rajana Ravelosona za 1.750.000 evra. 

20. 10 - Riki Puć je definitivno novi fudbaler Los Anđeles Galaksija, potvrdila je Barselona na zvaničnom sajtu.

 

 

19.50 - Bornmut je objavio da je sa svojim vezistom Lukom Kukomprodužio ugovor na još godinu dana i sada će biti aktivan do juna 2025. 

19.20 - Kardif Siti ima novu "devetku", pošto je stigao napadač iz Totenhemove akademije Kion Etete. Ugovor je potpisan na tri godine, Kardif je platio oko 600.000 evra, uz bonuse. Pevci zadržavaju i pravo preče kupovine.

 

 

18:44 - Barselona i Los Anđeles Galaksi su potpisali dokumenta, Riki Puć može da se smatra novi fudbalerom kluba iz MLS.

18:11 - Maksvel Korne novo je pojačanje Vest Hema, a njegov dolazak među Čekićare znači da Filip Kostić gotovo sigurno neće u London ovog leta!

17.57 - Tek što je oteran sa Čaira, bivši igrač Radničkog iz Niša Bojan Mlađović našao je novi klub.

Iskusni defanzivac potpisao je ugovor sa novosadskom Mladosti GAT, za koju će igrati u nastavku Superlige Srbije.

17.30 - Saga je završena: Cezar Aspilikueta ostaje na Stamford bridžu ovog leta! Čelsi je odbio sve napade Barselone i uspeo da zadrži svog kapitena.

Pregovori Plavaca i Španca su trajali dugo, ali je rukovodstvo engleskog kluba uspelo da ubedi defanzivca da ne pređe u Kataloniju, pa će Aspilikueta potpisati novi dvogodišnji ugovor sa timom iz Londona.

17.10 - Uprava Mančester junajteda je potvrdila odlazak Aleksa Teljesa na jednogodišnju pozajmicu u Sevilju.

 

 

17.00 - Mladi fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kahvić je na meti slovenačkog Celja. Opširnije ovde.

16.45 - Vezista Tom Rogić prelazi u Omoniju iz Nikozije, Australijanac na Kipar stiže kao slobodan igrač.

16.35 - Srpski napadač Slobodan Tedić, koji je ugovorom vezan za Mančester Siti, nastaviće karijeru u engleskom trećeligašu Barnsliju, na jednogodišnjoj pozajmici.

16.15 - Dris Mertens je na korak od prelaska u Galatasaraj. Turski mediji javljaju da je transfer pred realizacijom, a Belgijanac će potpisati jednogodišnji ugovor, uz opciju nastavka saradnje na još godinu dana.

16.00 - Prelazak Žoržinja Vajnalduma iz PSŽ-a u Romu je završena stvar. Vučica će imati pravo otkupa sa pozajmice za 8.000.000 evra i preuzeće na sebe polovinu plate koja godišnje iznosi 7.000.000 + 3.000.000 neto.

15.40 - Prema pisanju britanskog Tajmsa, Čelsi ovog leta neće pustiti kapitena Cesara Aspilikuetu u Barselonu.

15.20 - Vulverhempton pokušava da pozajmi Mičija Batšuajia iz Čelsija.

15.00 - Bivši igrač Crvene zvezde Vukan Savićević je promenio klub, ali će ostati u Turskoj.

On je prethodne sezone igrao za drugoligaša Samsun, a sada je ozvaničio saradnju sa članom turske elite Giresunom.

 

 

14.36 - Levi bek Mančester junajteda Aleks Teljes je na lekarskim pregledima pred potpisivanje ugovora sa Seviljom, prenose mediji u Španiji

14.23 -  Želja Salernitane za poziciju špica je Vangelis Pavlidis, grčki golgeter koji je prošle sezone postigao 15 i namestio šest golova u Erediviziji za AZ Alkmar.

14.15 - Nekadašnji francuski fudbaler Tijeri Anri uskoro će postati jedan od deoničara italijanskog drugoligaša Koma. U klubu rade na osnivanju snažnog projekta u cilju povratka u Seriju A, izvršni direktor je nekadašnji fudbaler Čelsija Denis Vajs, a početkom nedelje bivši fudbaler Arsenala, Čelsija Barselone i Monaka Sesk Fabregas potpisao je dvogodišnji ugovor. Italijanski mediji preneli su i da je 36-godišnji bivši španski reprezentativac Fabregas jedan od deoničara kluba.

13.48 -Džordan Larson je napustio  moskovski Spartak, a sada je Šveđanin blizu potpisa za Šalke. Napadač je dogovorio uslove sa Rudarima, lekarski pregledi zakazani su za sutra, a do kraja vikenda trebalo bi da potpiše ugovor.

13.20 - Fudabler Rome Žordan Veretu blizu je prelaska u Olimpik iz Marseja u transferu vrednom 11.000.000 evra.

 

13.00 - Sportski direktor Bajerna iz Minhena Hasan Salihamidžić rekao je da klub ne pokušava da dovede fudbalera Totenhema Harija Kejna. Bajern je ovog leta prodao svog najboljeg strelca Roberta Levandovskog u Barselonu i spekulisalo se da će dovesti napadača londonske ekipe.

- To su glasine. Sada idemo na drugačini način. Mančester siti i Liverpul su godinama bili uspešni bez klasične devetke -  rekao je Salihamidžić za Zidojče cajtung.

Foto: Tanjug

Hari Kejn

12:55 - Hofenhajm je doveo portugalskog štopera Eduarda Kvarežmu. On je došao na jednogodišnju pozajmicu iz lisabonskog Sportinga.

12:48 - Ofanzivni vezista Mančester Sitija Džejms Mekejt stigao je u Šefild Junajted na jednogodišnu pozajmicu.

 

 

 

12.41 - Karni Čukvuemeka je novi fudbaler Čelsija, potvrdio je klub. Tinejdžer je došao iz Aston Vile za 18.000.000 evra fiksno i bonuse, a Čelsi je njegovim dovođenjem skočio na četvrto mesto liste najvećih trošadžija ovog leta.

 

 

12.10 - Vulverhempton je dobio jednu ponudu Notingem Foresta za ofanzivnog vezistu Morgana Gibs-Vajta. Veruje se da je ova iznosila 30.000.000 evra.

11.55 - Sevilja je zainteresovana za defanzivca Pari Sen Žermena Tila Kerera, pozajmica ili transfer još uvek nije pozanto.

11.30 - Dejan Lovren (33) nadomak je transfera u turski Trabzonspor. Navodno je ruski prvak Zenit ponudio Lovrena turskom prvaku Trabzonsporu. Na tu temu se oglasio generalni direktor Zenita Aleksander Medvedev koji je rekao:

- Nije točno da je Lovren ponuđen Trabzonu!

11.15 - Gabonski napadač Pjer Emerik Obamejang nalazi se na listi želja Tomasa Tuhela, prenosi Fabricio Romano. Čelsi je napustio Romelo Lukaku, dok je na izlaznim vratima i Timo Verner, pa će "plavcima" trebati napadač i izbor je spao na igrača katalonske ekipe.

Foto: Reuters

Pjer Emerik Obamejang

Obamejang je zimus stigao u Španiju iz Arsenala, ali mu se sada smeši povratak u London. Njegova pozicija u tamošnjem vicešampionu je naročito ugrožena nakon dolaska Roberta Levandovskog.

10.50 -  Juventus i Napoli u "klinču" zbog Sasuolovog ofanzivca Đakoma Raspadorija!Stara dama" je u potrazi za napadačem nakon povratka Morate sa pozajmice iz Atletiko Madrida.Ostaje da se vidi da li će karijeru nastaviti u Napoliju ili Juventusu.

10.10 -Barselona i Bornmut su se dogovorili, pa će se golman Neto preseliti sa Kamp Noua u Premijer ligu.  Brazilac će uskoro odraditi lekarske preglede i potpisati ugovor. 

10.00 - Ajaks hoće Meksikanca Horhea Sančeza. Reč je o desnom beku Klub Amerike sa kojim šampion Holandije ima usmeni dogovor o petogodišnjoj saradnji. Samo je pitanje da li će se dva kluba dogovoriti.

09.30 - Bornmut je počeo pregovore sa Fajenordom oko kupovine štopera Markosa Senesija, ekskluzivno javlja Fabricio Romano. Argentinca žele brojni klubovi, tako da je pred Bornmutom nimalo lak zadatak.

09.27Napadač Mančester Sitija Slobodan Tedić narednu sezonu mogao bi da provede u trećoj engleskoj ligi. Za njegove usluge zainteresovan je Barnsli. Građani su doveli Srbina pre dve i po godine 3.000.000 evra. Međutim, u naredne dve godine je na pozajmici u Cvoleu na 42 utakmice mreže rivala tresao svega tri puta…

09.26 - Novi član italijanske Serije A, ambiciozna Monca želi da dovede na pozajmicu uz pravo otkupa štopera Arsenala Pabla Marija.

09.25 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE.

Bons video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija