• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

11:16

SVAKA ČAST! Radnički prodao golmana u Francusku, pa U DINAR objavio kolika je zarada!

Starsportphoto

Fudbal

SVAKA ČAST! Radnički prodao golmana u Francusku, pa U DINAR objavio kolika je zarada!

Podeli vest

Doskorašnji golman Radničkog iz Kragujevca Ognjen Lukić karijeru će nastaviti u francuskoj Ligi 1, pošto je i zvanično stavio potpis na petogodišnji ugovor sa Remsom

Radnički iz Kragujevca je na svom zvaničnom sajtu potvrdio da je prodao Lukića u redove Remsa, a ono što je još interesantnije je da su objavili i tačne brojke u njihovom dogovoru.

Tačnije, Radnički je saopštio koliko novca je dobio za Lukića, što nije baš česta pojava u srpskom fudbalu.

 

 

Uz sve potencijalne bonuse, Radnički će od mladog čuvara mreže zaraditi 450.000 evra, s tim da će na njihov račun biti uplaćeno još deset posto od budućeg transfera Lukića.

- Ovo je veliki posao za FK Radnički 1923, koji će klubu obezbediti dugoročnu finansijsku stabilnost i omogućiti nova ulaganja u infrastrukturu i omladinsku školu. Takođe, ovo je prvi put da je jedan igrač Radničkog 1923 ostvario direktan transfer u jednu od 'liga petice'. Ognjenu želimo puno sreće i uspeha u novom klubu, a FK Radnički 1923 i grad Kragujevac zauvek će ostati njegova druga kuća", saopštili su Kragujevčani.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija