• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.08.2022

13:33

DŽAKA SE IGRA SA SUDBINOM... Preti mu KAZNA zbog NAMEŠTANJA UTAKMICA, a opet napravio GLUPOST! (VIDEO)

Tanjug/AP

Fudbal

DŽAKA SE IGRA SA SUDBINOM... Preti mu KAZNA zbog NAMEŠTANJA UTAKMICA, a opet napravio GLUPOST! (VIDEO)

Podeli vest

Švajcarski fudbaler Granit Džaka mogao bi da se suoči sa ozbiljnim problemima u Premijer ligi nakon što je protiv njega pokrenuta istraga zbog žutog kartona

Prethodnih dana Granit Džaka je u centru skandala zbog žutog kartona koji je dobio prošle godine. Britanske nadležne službe istražuju njegov slučaj, smatraju da je reprezentativac Švajcarske sa namerom dobio javnu opomenu zbog velikih uplata u kladionicama. 

Ipak, ni to nije sprečilo Granita Džaku da napravi ogromnu glupost na prvoj utakmici nove sezone Premijer lige. Naime, "Švajcarac" se našao u startnoj postavi Arsenala protiv Kristal Palasa, a snažni vezista je ponovo dobio "sumnjiv" žuti karton. 

Granit Džaka je "požuteo" zbog simuliranja i to u 44. minutu utakmice. "Švajcarac" je dobio loptu ispred kaznenog prostora rivala, krenuo u dribling, a potom pao kao pokošen. Glavni arbitar Entoni Tejlor prekinuo je akciju Topdžija i Džaki pokazao žuti karton. 

Švajcarski reprezentativac je tako prvi fudbaler u Premijer ligi koji je dobio žuti karton ove sezone, a da ironija bude veća, Džaka nije požuteo zbog prekršaja već zbog glume. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija