• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

19:29

HALANDOV DEBI IZ SNOVA! Siti protutnjao kroz London! (VIDEO)

tanjug/AP

Fudbal

HALANDOV DEBI IZ SNOVA! Siti protutnjao kroz London! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Vest Hem sa 2:0 (1:0) u prvom kolu Premijer lige

Poraz u Komjuniti šildu od Liverpula naterao je kritičare da "napadu" Erlinga Halanda kako će se teško uklopiti u Premijer ligu. Ipak, Holanđanin nije imao šta da odgovori, a sve što je želeo da kaže rekao je danas na Olimpijskom stadionu u Londonu pošto je sa dva gola predvodio Mančester siti do pobede nad Vest Hemom - 2:0 (1:0). 

Sa mnogo respetka je Vest Hem ušao u utakmicu, Čekićari su bili povučeni i otvorili mnogo prostora Sitiju da se "razigra". Prilika nije bilo sve do sredine prvog poluvremena kada je svoj udarac oprobao Kevin De Brujne, ali je njegov šut otišao pored gola. 

Foto: tanjug/AP

Mreže su mirovale sve do 36. minuta kada je Erling Haland iznudio penal, a onda i pogodio sa bele tačke. Do poluvremena nije bilo golova, te je Vest Hem u nastavku utakmice zaigrao mnogo otvorenije. 

Čekićari su od 60. minuta okupirali gol Mančester sitija. Deklan Rajs i Said Benrama su imali dve ogromne šanse, a kazna za propuštene prilike stigla je nekoliko trenutaka kasnije. Džek Griliš je otvorio kontranapad, proigrao Kevina De Brujnea koji je rutinski izbacio Halanda u situaciju "jedan na jedan". Norvežanin se namestio na levu nogu i matirao Alfonsa Areolu za konačan rezulta. 

PREMIJER LIGA, 1. KOLO

Petak

Kristal palas - Arsenal 0:2 (0:1)
Martineli 20, Guehi 85

Subota

Fulam - Liverpul 2:2 (1:0)
Mitrović 32, 72pen - Nunjez 64, Salah 80

Bornmut - Aston Vila 2:0 (1:0)
Lerma 2, Mur 80

Lids - Vulverhempton 2:1 (1:1)
Rodrigo 24, Nuri 71 ag - Podens 6

Njukasl - Notingem Forest 2:0 (0:0)
Šar 58, Vilson 78

Totenhem - Sautempton 4:1 (2:1)
Sesenjon 21, Dajer 31, Salisu 61 ag, Kuluševski 63 - Vord-Prauz 12

Everton - Čelsi 0:1 (0:1)
Žoržinjo p45+9

Nedelja

Lester - Brentford  2:2 (1:0)
Kastanj 33, Devsburi Hol 46 - Toni 62, Dasilva 86

Mančester junajted - Brajton 1:2 (0:2)
Mek Alister 68 - Gros 30, 39

Vest Hem - Mančester Siti 0:2 (0:1)
Haland 36p, 60


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija