• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

19:29

HALANDOV DEBI IZ SNOVA! Siti protutnjao kroz London! (VIDEO)

tanjug/AP

Fudbal

HALANDOV DEBI IZ SNOVA! Siti protutnjao kroz London! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Vest Hem sa 2:0 (1:0) u prvom kolu Premijer lige

Poraz u Komjuniti šildu od Liverpula naterao je kritičare da "napadu" Erlinga Halanda kako će se teško uklopiti u Premijer ligu. Ipak, Holanđanin nije imao šta da odgovori, a sve što je želeo da kaže rekao je danas na Olimpijskom stadionu u Londonu pošto je sa dva gola predvodio Mančester siti do pobede nad Vest Hemom - 2:0 (1:0). 

Sa mnogo respetka je Vest Hem ušao u utakmicu, Čekićari su bili povučeni i otvorili mnogo prostora Sitiju da se "razigra". Prilika nije bilo sve do sredine prvog poluvremena kada je svoj udarac oprobao Kevin De Brujne, ali je njegov šut otišao pored gola. 

Foto: tanjug/AP

Mreže su mirovale sve do 36. minuta kada je Erling Haland iznudio penal, a onda i pogodio sa bele tačke. Do poluvremena nije bilo golova, te je Vest Hem u nastavku utakmice zaigrao mnogo otvorenije. 

Čekićari su od 60. minuta okupirali gol Mančester sitija. Deklan Rajs i Said Benrama su imali dve ogromne šanse, a kazna za propuštene prilike stigla je nekoliko trenutaka kasnije. Džek Griliš je otvorio kontranapad, proigrao Kevina De Brujnea koji je rutinski izbacio Halanda u situaciju "jedan na jedan". Norvežanin se namestio na levu nogu i matirao Alfonsa Areolu za konačan rezulta. 

PREMIJER LIGA, 1. KOLO

Petak

Kristal palas - Arsenal 0:2 (0:1)
Martineli 20, Guehi 85

Subota

Fulam - Liverpul 2:2 (1:0)
Mitrović 32, 72pen - Nunjez 64, Salah 80

Bornmut - Aston Vila 2:0 (1:0)
Lerma 2, Mur 80

Lids - Vulverhempton 2:1 (1:1)
Rodrigo 24, Nuri 71 ag - Podens 6

Njukasl - Notingem Forest 2:0 (0:0)
Šar 58, Vilson 78

Totenhem - Sautempton 4:1 (2:1)
Sesenjon 21, Dajer 31, Salisu 61 ag, Kuluševski 63 - Vord-Prauz 12

Everton - Čelsi 0:1 (0:1)
Žoržinjo p45+9

Nedelja

Lester - Brentford  2:2 (1:0)
Kastanj 33, Devsburi Hol 46 - Toni 62, Dasilva 86

Mančester junajted - Brajton 1:2 (0:2)
Mek Alister 68 - Gros 30, 39

Vest Hem - Mančester Siti 0:2 (0:1)
Haland 36p, 60


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!
BRUTALAN

Trese se Amerika! Bajden je ovo postao, Kamala je tako rođena! Tramp raspalio svim mogućim uvredama, kampanja ulazi u najprljaviju fazu!

Republikanski predsednički kandidat Donald Tramp održao je u Viskonsinu jedan od svojih najžešćih govora protiv ilegalnih imigranata, usmeravajući kritike ka onima koji su prešli američku granicu i počinili zločine. Takođe je nazvao svoju protivkandidatkinju, demokratu Kamalu Haris, "mentalnim invalidom", preneli su američki mediji.

29.09.2024

11:10

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!
BOŽE SAČUVAJ

Ludilo mozga! Krvavi Boris hteo da izvrši invaziju na Holandiju! Ne, ovo nije šala: Bivši premijer sve priznao medijima!

Bivši britanski premijer Boris Džonson, koji je zbog uloge u obustavljanju pregovora Rusije i Ukrajine nazvan "krvavi Boris" izjavio je da je u martu 2021. godine naredio vojnim komandantima da osmisle plan napada na holandsku fabriku kako bi obezbedili isporuku pet miliona doza vakcine protiv COVID-19, čiji je izvoz Evropska unija pretila da zabrani Velikoj Britaniji.

29.09.2024

10:10

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija