• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

07:30

SVI SE SRDAJU SA RONALDOM! Legenda Junajteda proziva Portugalca!

Tanjug

Fudbal

SVI SE SRDAJU SA RONALDOM! Legenda Junajteda proziva Portugalca!

Podeli vest

Fudbaleri Mančester junajteda novu sezonu otvorili su porazom, a opet jer na udaro bio Kristijano Ronaldo

Ekipa Erika ten Haga izgubila je 2:1 od Brajtona na "Old Trafordu". Kristijano Ronaldo se durio na klupi, a posle meča je portugalsku zvezdu prozvao i njegov nekadašnji kapiten u Junajtedu, Roj Kin.

Kin je stručni konsultant,  nema dlaku na jeziku i uvek govori ono što misli, sad je pecnio Portugalca. Kristijano je meč počeo na klupi, a u nastavku igre je ušao da pokuša da spasi Junajted poraza, ali nije uspeo.  Brajton je odneo sva tri boda iz Mančestera. Kin je imao šta da kaže Portugalcu kada je upitan da prokomentariše Ronaldov ulazak u igru u drugom poluvremenu.

Foto: AP/Photo

Kristijano Ronaldo i Roj Kin

- Drago mi je da nije otišao ranije, ali očigledno je on dobra opcija s klupe - rekao je Kin i tako podsetio sve na prošli vikend, kada je Ronaldo napustio stadion i pre nego što se završila prijateljska utakmica protiv Rajo Valjekana.

- Ne možete da pustite Ronalda da ode i da mislite da je Marsijal rešenje. Marsijal nije rešenje. On je imao solidne pripreme? Jaka stvar - rekao je Kin.

O Ronaldovom odlasku priča se već danima, želi da napusti Junajted jer želi da igra u Ligi šampiona, ali nijedan klub ga ne želi.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17