• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

08:30 >> 22:13

TRANSFERI (8. AVGUST)! Verner se vratio KUĆI! Junajted želi SMS-a!

Fudbal

TRANSFERI (8. AVGUST)! Verner se vratio KUĆI! Junajted želi SMS-a!

Podeli vest

Iz minuta u minut pratite uz Informer.rs najnovija dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci

U Engleskoj, Nemačkoj, Italiji i Španiji prelazni rok traje do 1. septembra, dok se u Francuskoj  - zatvara 31. avgusta.

 Svi klubovi će ipak moći da dovode slobodne igrače i nakon 1. septembra, odnosno one koji nisu vezani ni za jedan klub! Detaljno ćemo pratiti  i obaveštavati vas o svemu što se dešava tokom predstojećeg letnjeg prelaznog roka.

Letnji prelazni rok je do sada doneo mnogo uzbuđenja, a mada ulazimo u finiš očekujemo nema sumnje da će biti još zanimljivije, jer brojni klubovi i dalje rade na angažmanima.

TRANSFERI UŽIVO

23:43 - Kristijan Falk javlja da je Timo Verner potpisao četvorogodišnji ugovor sa Lajpcigom.

23:20 - Mančester junajted je zainteresovan da dovede Sergeja Milinković-Savića!

23:08 - Peruanski levi bek Markos Lopez došao je u Fajenord iz američkog San Hozea za 1.000.000 evra. 

 

 

22:50 - Edinson Kavani je bio vrlo blizu dogovora sa Bokom Juniors, ali sada se Viljareal uključio kao opcija i to ozbiljna opcija.

22:32 - Desnokrilni fudbaler Lidsa, Helder Kosta preselio se na jednogodišnju pozajmicu u Saudijski Al-Itihad.

22:12 - Inter i Aleksis Sančez su sporazumno raskinuli saradnju, Rosoneri su Čileancu platili 5.000.000 evra!

21:48 - Konor Koud došao je na jednogodišnju pozajmicu u Everton. Klub sa Gudisona doveo je štoper Vulverhemtona nakon što je Ben Godfri doživeo tešku povredu na startu sezone. 

21:09 - Vezista Rena Baptist Santamarija nalazi se na radaru Milana! Gazeta prenosi da su Rosoneri zainteresovani za Argentinca nakon što je njihova ideja sa Renatom Sančezom propala. 

20:57 - Boka juniors je produžila ugovor sa levokrilnim fudbalerom Ezekijelom Sebaljosom do 2026. godine.

 

 

20:39 - Gonzalo Viljar, vezista Rome predstavljen je kao novo pojačanje Sampdorije. U Đenovi će provesti godinu dana na pozajmici.

20:22 - Lacio je dobio novog golmana. Ivan Provedel je nova "jedinica" kluba sa Olimpika. U Rimu ga čeka plata između 1.200.000 i 1.300.000 evra.

20:07 - Espanjol se pojačao na oziciji centralnog veziste! Za 4.500.000 evra stigao je Edu Ekspozito iz Eibara. 

19:33 - Edu Ekspozito je stigao u Espanjol. Ovaj centralni vezista došao u katalonski klub za 4.500.000 evra. Doskorašnji fudbaler Eibara potpisao je ugovor do 2027. godine.

19:11 - Hofenhajm je iz Lajpciga doveo Anhelinja na pozajmicu, a nedavno je prodao Davida Rauma baš tom bundesligašu.

 

 

18:54 - Borusija Menhengladbah nudi Brestu 8.000.000 evra za krilnog fudbalera Franka Onorata (25). Klub iz Bretanje svog ofanzivca ne pušta 15.000.000.

18:32 - Čelsi sprema pravu čistku, a na transfer listu su Malang Sar, Hakim Zijeh, Markos Alonso, Rahman Baba, Emerson, Timo Verner, Kepa Arizabalaga, Armando Broja, Ruben Loftus-Čik, Ros Barkli i Miši Bačuai. 

18:02 - Marko Senesi je novi fudbaler Bornmauta. Evo kako je ovaj premijerligaš svojim pratiocima na tviteru najavio ozvaničenje transfera.

 

 

17:51 - Čelsi je voljan da pusti Hakima Zijeha ispod cene, sloboda za Marokanca sada iznosi 10.000.000 evra, te Milan ima šansu da dođe do glavne mete tokom ovog prelaznog roka. 

17:28 - Milan i Monca zainteresovani su za štopera Lacija Frančeska Aćerbija. Za iskusnog Italijana nema mesta u Rimu, te on razmatra gde bi mogao da nastavi karijeru. 

17:04 - Portugalski napadač Gonsalo Guelveš pojačao je Vulverhempton.

 

 

16:48 - Mladi desni bek Tjerno Balde trajno će napustiti Pari Sen Žermen i u narednim danima pojačati Trou, javlja Parizijen.

16:36 - Metju Rajan, iskusni australijski golman karijeru će nastaviti u Kopenhagenu, javljaju mediji iz Španije. Rajan nije uspeo da se nametne u Sosijedadu, pa je odlučio da sreću potraži u nekom drugom klubu.

16:21 - Selta iz Viga dogovorila je transfer krilnog fudbalera AZ Alkmara Jespera Karlsona. Ipak, ovaj klub  tek treba da otvori pregovore sa holandskim klubom.

16:05 - Inter i Aleksis Sančez postigli dogovor o raskidu saradnje. Nedostaje još zvanična potvrda kluba, javlja Đanluka di Marcio.

15.49 - Monako je dogovorio pozajmicu Malagna Sara od Čelsija. Francuski klub će imati opciju otkupa.

15.31 - Lajpcig je vratio nemačkog napadača Tima Vernera kojeg su otkupili iz Čelsija za 25.000.000 funti, što je 20.000.000 manje u odnosu na to koliko su zaradili od nemačkog reprezentativca kada su ga 2020. prodali u London!

15.15  - Uroš Đurđević je od 2018. godine član Sporting Hihona, a trebalo bi ugovor da produži na još godinu dana. Đurđević je dobio ponudu od čelnika Sportinga da produži ugovor, koji inače ističe sledećeg leta, a odgovorio je bio "da“, pa će isti dres nositi još godinu dana. 

14.43 - Mančester Junajted se dogovorio sa Juventusom oko kupovine Adrijena Rabioa. Čelnicima engleskog kluba preostaje da se dogovori sa majkom i agentom francuskog veziste koja je vrlo tvrd pregovarač.

14.30 - Barsa sprema tužbu Frenkiju de Jongu! Prvo je pokušala da ga proda Mančester junajtedu, ali je Holanđanin odbio. Potom od zatražila da pristane na smanjenje plate kako bi preko njegovih leđa registrovala skupocena pojačanja. Ali, on nije pristao. Katalonski klub je obavestio De Jonga da želi da poništi njegov aktuelni ugovor i vrati mu stari, pod obrazloženjem da je tokom produžetka ugovora dogovorenog sa prethodnom upravom na čelu sa Đozepom Marijom Bartomeuom bilo određenih nepravilnosti, te da postoje osnove za preduzimanje pravnih radnji protiv dveju strana umešanih u dogovor.

14.12 - Čelsi pregovora sa agentima Eduarda Mendija o novom ugovoru. Londonski klub želi da zadrži senegalskog golmana, a "Skaj" tvrdi kako do dogovora za sada nije došlo zbog razlike u iznosima koje Čelsi nudi, a Mendijevi zastupnici traže.

14.00 - Nemački klub produžio je ugovor sa iskusnim krilom Jonasom Hofmanom do leta 2025. godine. Prethodni mu je isticao za 12 meseci.

 

 

13.44 - Ajačio i Đenova se raspituju za 20-godišnjeg levog beka Pari Sen Žermena Tedija Aloa. Prethodnih šest meseci proveo je na pozajmici u Epenu, a ni ove sezone nije u planovima francuskog prvaka.

12.12 - Benfika krenula po fudbalera Fejenorda Fredrika Aursnesa.

11.56 - Adrijen Rabio je na meti Junajteda, koji tek treba da dogovori uslove sa igračem, kao i visinu obeštećenja sa Juventusom.

11.34 - Aleksis Sančez bi trebalo u toku dana da se zvanično rastane sa Interom. Sančez se već dogovorio sa Marseljom i čeka ga dvogodišnji ugovor na Velodromu.

11.16 - Doskorašnji krilni fudbaler Majnca Žan Pol Boetus je u pratnji svog menadžera doputovao u Berlin na potpis ugovora sa Hertom.

10.54 - Crvena zvezda bi mogla da dobije još jednog Rodića u narednim godinama.U pitanju je Luka Rodić, rođeni brat Milana Rodića, a koji takođe igra u odbrani. Nije levi bek poput starijeg brata, ali talentovani igrač rođen 2004. godine. Luka Rodić je potpisao profesionalni ugovor sa Zvezdom i narednu sezonu će provesti u omladincima Grafičarima pod komandom trenera Vladimira Sandulovića.

10.23 -  Pregovori između Barselone i Čelsija oko Markosa Alonsa su u završnoj fazi i samo detalji dele dve strane od zaključenja posla. Obeštećenje će iznositi nešto manje od 10.000.000 evra.

10.04 - Nakon dugih i napornih pregovora Lacija i Specije, Ivan Provedel bimuskoro trebalo da potpiše ugovor. Dele ga samo lekarski pregledi, a Speciji će pripasti obeštećenje od oko 3.000.000 evra, a 28-godišnjem čuvaru sledi  ugovor do leta 2027.

09.44 - Napoli polušava da se dogovori sa Sasuolom oko dolaska Đakoma Raspadorija. Đanluka di Marcio javlja da bi klubovi mogli da se nađu na sredini, na oko 35.000.000 evra

09.16 Edinson Kavani želi karijeru da nastavi u Primeri, a rado bi ga u svojim redovima videli Viljareal i Valensija. Slepim miševima je špic posebno potreban jer će uskoro ostati bez Maksija Gomeza i Gonsala Guedesa.

09.00 - Notingem Forest je dogovorio čak 13. pojačanje ovog leta! Šumari su pristali da Betisu plate nešto više od 10.000.000 evra za levog beka/krilo Aleksa Morena.

08.53 - Marko Arnautović silno želi transfer u Mančester junajted i vrši pritisak na Bolonju da ga pusti nakon prve odbijene ponude, prenose italijanski mediji.

Foto: Tanjug

Marko Arnautović

08.45 - Uprava Partizana pokazala je interesovanje za srpskog internacionalca Nemanju Radoju, ali taj transfer je daleko od realizacije. Inače, zimus se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, ali sada ga zovu sa  druge strane Topčiderskog brda. Međutim, ostanak na Pirinejskom poluostrvu je realnija opcija. Ekipa Kadiza je u pregovorima sa Radojom, u njemu vide interesantnu tržišnu priliku budući da bi im sa svojih 29 godina doneo iskustvo koje je stekao noseći dresove Selte i Levantea u skoro 200 navrata u La ligi, prenose tamošnji mediji.

Radoja je karijeru započeo u Vojvodini, a potom je 2014. godine potpisao za Seltu iz Viga da bi pet godina kasnije pojačao Levante za koji je nastupio u 74 utakmice.

08.27 - Marko Lazetić se nije naigrao u Milanu. Stigao je zimus iz Crvene zvezde za 4.000.000 evra kao igrač za budućnost, zbog čega je plan šampiona Italije da ga šalje na pozajmice dok ne stekne dovoljno iskustva.Mediji bliski Rosonerima tvrde da  Torino želi da dovede Srbina na pozajmicu, na insistiranje trenera Ivana Jurića. Mladi srpski centarfor bi u Torinu imao veliku podršku sunarodnika pošto su tu Saša Lukić, Vanja Milinković Savić i Nemanja Radonjić. Granate očigledno vole srpske fudbalere.

Foto: Starsportphoto

Marko Lazetić

08:25 - Dobro jutro! Uživo uz portal Informer.rs pratite dešavanja na letnjoj fudbalskoj pijaci! Šta se događalo tokom jučerašnjeg dana možete videti - OVDE. 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17