• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.08.2022

09:06

SOČNA PSOVKA FRUSTRIRANOG Dušana Vlahovića o kojoj priča Italija! Juventus ponižen, Srbin besan kao ris! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

SOČNA PSOVKA FRUSTRIRANOG Dušana Vlahovića o kojoj priča Italija! Juventus ponižen, Srbin besan kao ris! (VIDEO)

Podeli vest

Dušan Vlahović je bio toliko besen posle poraza Juventusa, pa nije mogao da sakrije koliko je razočaran

Bride obrazi "Staro dami“ posle šamara u poslednjoj pripremnoj utakmici pred početak Serije A jer je Atletiko Madrid demolirao sa 4:0.

Vlahović psovao

Alvaro Morata je sa tri pogotka servirao osvetu Juventusu koji je odlučio da ne zadrži Španca u Torinu. Dušan Vlahović nije uspeo da postigne pogodak, a najskuplji fudbaler Serije A je istovremeno bio vidno nervozan zbog slabog izdanja.

U jednom trenutku je kamera snimila kako je opsovao na italijanskom "Porca putt*ana", što bi značilo otprilike "je**** pakao".

 

 

Vlahović se uklopio u sivilo Juventusa koji nema vremena  za radiklane promene pred start Serije A, pa ako ovo nije bio samo loš dan, Juventus čeka tepka sezona.

janso je zašto je  Vlahović bio besan.  Odigrao je slab meč, mnogi su ga kritikovali da nije bio ni blizu potrebnog nivoa, a onda je na društvenim mrežama  privukao pažnju i psovkom.

Odigrao je svih 90 minuta, ali nije uspeo da ugrozi "jorgandžije". Bio je na kraju vidno frustriran, što nije ništa neobično, jer znamo da Dušan želi da dobije svaki meč, pa bio on i prijateljski.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija