• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.08.2022

14:21

MIHA SE KONAČNO OGLASIO: Dobro sam! Zaboravim na sve kad sam na terenu!

printscreen

Fudbal

MIHA SE KONAČNO OGLASIO: Dobro sam! Zaboravim na sve kad sam na terenu!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je vodio Bolonju prvi put nakon što je izašao iz bolnice, posle novih terapiju u borbi sa leukemijom

Posle trijuma nad Kozencom u Kupu Italije (1:0) poručio je da je sada bolje i da mu se stanje popravlja svakog dana.

Dobio je Siniša Mihajlović dozvolu lekara da ponovo sa klupe vodi tim, ovoga puta na otvaranju sezone u prvom kolu Kupa Italije protiv drugoligaša Kozence (1:0). Svi parametri pokazuju da se oseća mnogo bolje nego pre dva meseca kad je ponovo bio na tretmanu.

Kada se pojavio na terenu, navijači su ga dočekali ovacijama, gromoglasnim aplauzom.

Naš bivši selektor i legenda Crvene zvezde u prethodnih nekoliko nedelja boravio je u bolnici, ali je ispunio obećanje da će predvoditi Bolonju u prvom meču u novoj sezoni.

Foto: printscreen

Siniša Mihajlović

- Dobro sam sada. Popravljam se iz dana u dan. Toliko volim ovaj posao da zaboravim na sve kad sam pored terena - izjavio je Mihajlović, a preneo Sportmedijaset.

Napadač Bolonje i reprezentacije Austrije Marko Arnautović pominje se kao novo pojačanje Mančester junajteda.

- Marko i ja često pričamo. Imamo poseban odnos i medjusobno poštovanje. Ne znam da li ide ili ostaje, nije na meni da o tome odlučujem. Nadam se da će ostati jer nije ga lako zameniti, ali ako ode, biću srećan zbog njega -  izjavio je Mihajlović.

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija