• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.08.2022

11:09

DRAMA TRENERA ZVEZDINOG RIVALA: Izgubio sam 10 godina života

reuters

Fudbal

DRAMA TRENERA ZVEZDINOG RIVALA: Izgubio sam 10 godina života

Podeli vest

Šampion Srbije Crvena zvezda igraće u plej-ofu za Ligu šampiona protiv Makabi Haife,a prvi meč je 23. avgusta od 21 čas

Zvezda je u dva meča pobedili Pjunik, prvo 5:0 u Beogradu, pa u revanšu 2:0. Izraelski klub je do ove faze došao eliminacijom Apolona i to pobedom u prvoj utakmici 4:0, dok je u revanšu u Limasolu strepeo jer je posle prvog poluvremena bilo 2:0 za Kiprane.

Trener Makabija Barak Bakhar priznao je da se uplašio za prolaz kada je Apolon lako došao do dva pogotka.

- Bilo je zastrašujuće. U fudbalu sve može da se desi i drago mi je da se košmar nije dogodio. Izgubio sam deset godina života - rekao je Bakhar i nastavio: 

Foto: reuters

Barak Bakhar

- U fudbalu sve može da se desi i to smo videli danas. Rezultat nije bio pravi pokazatelj situacije na terenu jer smo imali toliko prilika. Na kraju veliki meč za nas kod kuće nam je dao veliku prednost i zato smo prošli u plej-of. U drugom poluvremenu smo igrali kao muškarci, bez obzira na pritisak i bili smo bolji -  rekao je trener Makabija.

Foto: reuters

Makabi Haifa

Sledi dvomeč protiv Crvene zvezde za ulazak u grupnu fazu elitnog takmičenja.

- Ostvarili smo veliki uspeh. Hoćemo da dostignemo naše snove - poručio je Bakha.

Dejan Stanković, trener Zvezde, ima samo komolimente za Makabi

-  Gledao sam meč protiv Olimpijakosa, bio je to ozbiljan meč, Makabi ima brzinu sposobnost, kvalitetni su u svakom segmentu igre. Ima tu dosta faktora, detalji će odlučivati. Razmišljamo pozitivno, ohrabruju me nastupi naših momaka i to kako izgledamo iz meča u meč - rekao je trener Dejan Stanković.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija