• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vladimir Tomković

10.08.2022

18:40

NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO! Dušan Kerkez pred Tvente: Nismo došli na ekskurziju!

Starsportphoto

Fudbal

NEMAMO ŠTA DA IZGUBIMO! Dušan Kerkez pred Tvente: Nismo došli na ekskurziju!

Podeli vest

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez ističe da njegov tim nema šta da izgubi pred drugi meč treće kola kvalfikacija za Ligu Evrope protiv Tventea

- Nemamo šta da izgubimo, možemo bar da ponovimo igru iz drugog poluvremena prvog meča i da se nadamo boljem rezultatu. Nismo došli na ekskurziju, videćemo kako će se odvijati stvari na terenu. Znali smo od žreba da nećemo biti favoriti ali nećemo se predati koliko god da poštujemo rivala - istakao je Kerkez

Biće pun stadion, hoće li to biti problem za vaše igrače jer nisu navikli na takav ambijent?

- Iskreno ne znam. Nekome se možda uvuče strah, ali nama bi to mogao da bude samo dodatni motiv da se momci pokažu u boljem svetlu. Nadam se da će nam to biti podstrek i motiv.

Ima li Tvente mane?

- Videli smo i mane u prvom meču. Nekad planovi ne mogu da se ostvare, videli smo i naše slabosti, ali nadam se da se one neće ponoviti.

Igrači su optimisti i veruju u čudo. A vi?

-  Ponovio bih da je Tvente ozbiljna ekipa i ozbiljan klub. Ali hoćemo da se pokažemo u najboljem svetlu. Igra nije bitna već rezultat. Nismo u položaju da možemo previše da budemo pozitivni. Nadam se da ćemo iskoristiti polušansei  najmanje njihove greške, jer samo tako možemo do željenog rezultata. Na ovom nivou fudbala morate da iskoristite svaku sitnicu, jer to pravi razliku. Videli ste u Beogradu kako njima treba malo da bi postigli gol. Drago mi je da igrači veruju. Važno je da odavde odemo podignute glave čak i ako ne napravimo rezultat po koji smo došli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija