• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

10.08.2022

22:29

BRAZILCI NEĆE NI DA ČUJU ZA ARGENTINCE! Nama je PRIORITET titula u Kataru!

Tanjug

Fudbal

BRAZILCI NEĆE NI DA ČUJU ZA ARGENTINCE! Nama je PRIORITET titula u Kataru!

Podeli vest

Fudbalska konfederacija Brazila ostala je pri stavu da neće igrati suspendovanu kvalifikacionu utakmicu za Svetsko prvenstvo protiv Argentine, saopštivši da su rizici preveliki uoči turnira u Kataru

Kvalifikacioni meč izmedju Brazila i Argentine je pre skoro godinu dana prekinut posle šest minuta zbog kršenja protokola o korona virusu četiri argentinska igrača.

Fifa je kaznila fudbalske saveze obe zemlje i zahteva da se utakmica odigra.

Foto: reuters

 

Brazilska konfederacija i argentinska federacija odbijaju da odigraju meč i slučaj su predale sudu za sportsku arbitražu, koji bi trebalo da donese odluku u avgustu.

- Selektor Brazila Tite ne želi da se igra meč zbog prevelikog rizika od povreda, suspenzija i potencijalnog bojkota Argentinaca - izjavio je predsednik brazilske konfederacije Ednaldo Rodriges.

Foto: Tanjug

 



Utakmica bi trebalo da se odigra u septembru, ali Fifa još nije odredila tačan datum.

- Uložiću sve napore da se ova utakmica ne odigra. Naš prioritet je da osvojimo svetsko prvenstvo u Kataru- dodao je Rodriges.

Brazil i Argentina su se kvalifikovali na Mundijal bez obzira na ishod ovog meča. Brazil će u Kataru igrati u grupi G zajedno sa Srbijom, Švajcarskom i Kamerunom, dok je Argentina u grupi C sa Meksikom, Poljskom i Saudijskom Arabijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija